MediaKit | Influencer

Simone Bosters

Simone Bosters

3 reviews

1k - 10k

Mijn naam is Simone, ik ben een 'mamavlogger en -blogger' zoals ze dat zo mooi noemen. Ik ben getrouwd en heb twee kleine kindjes. Wekelijks deel ik een stukje van mijn leven en ervaringen met het moederschap in een weekvlog.

Collab
Successful LinkPizza collaborations: 11
papaisdeliefste.com

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
20
Views
451
Domain Authority
250
papaisdeliefste.com
Papa is de liefste is een blog over mama-zijn. Voor tips, leuke ideeën en persoonlijke verhalen over baby, kind en zwangerschap. Wekelijks verschillende nieuwe artikelen en video's!
Collab
Unique Visitors
922
Views
530
Verified
911
Domain Authority
694
Trust flow
77
Citation flow
93
TF/CF
420

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Twee konijntjes in de tuin & iets met ballen

2 years ago
Sinds een paar maanden, vanaf ergens in mei, hebben wij twee lieve, kleine, schattige en superzachte dwergkonijnen in de tuin. In een mooi groot konijnenhok. Ik kan natuurlijk de kinderen weer de schuld geven van deze aanschaf. Maar stiekem wilde ik dit natuurlijk gewoon zelf. Wie mij een beetje kent, weet dat ik eigenlijk een […]

14 kleuteruitspraken waarvan direct het schaamrood op je kaken staat

2 years ago
Heb je zelf een kleuter in huis, of is je kind kleuter geweest, dan ben je ongetwijfeld bekend met dit tafereel. Je kind vraagt je iets of floept er zomaar iets uit, in gezelschap, waar het schaamrood je van op de kaken komt te staan. Of misschien ben je gezegend met een kind dat het […]
Let's get started:
Collab
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up