Influencer MediaKit of Steffie Leijten

Steffie Leijten

Steffie Leijten

2 reviews

1k - 10k

Mama van Loïs & Vieve. Een kijkje in het huishouden van Jan Steen. Opvoeden met een korreltje zout. Loedermoeder in opleiding, want tja, niet alles loopt altijd zoals je zou willen. Eerlijk over het ouderschap, de leuke en minder leuke kanten. Minder taboe op depressies icm moederschap

steffieleijten

Statistics for the biggest channel
Followers
504
Interactions
252
Engagement
660
steffieleijten
Ik ben een jonge moeder (26) met een grote passie voor fotografie, kinderspullen en kinderkleding. Ik ben altijd op zoek naar de leukste en mooiste spullen en kleding voor mijn dochters. Daarnaast schrijf ik blogs en deel ik op mijn Instagram veel over het ouderschap. Eerlijk ouderschap, want het is echt niet altijd rozengeur en maneschijn. Ik deel dus de leuke dingen, maar ook de minder leuke dingen. Denk hierbij aan mijn depressie, de driftbuien van mijn peuter en de struggles van het ouderschap.
Followers
815
Interactions
520
Engagement
271
Posts
718
Verified
63

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit
Contact

Ask your question directly to Steffie Leijten

0/5000