MediaKit | Influencer

Yentel Verbeek

Yentel Verbeek

1k - 10k

Hi! Ik ben Yentel Joy en neem mijn volgers graag mee in mijn leven. De meeste volgers zijn in de leeftijd van 18-24 en doordat ik veel van mijn volgers nog persoonlijk ken, is mijn engagement rate super hoog! Ik sta open voor samenwerkingen op het gebied van fashion & beauty, uit eten en reizen.

Collab
yenteljv

Statistics for the biggest channel
Followers
134
Interactions
649
Engagement
541
yenteljv
Hi! Ik ben Yentel Joy en neem mijn volgers graag mee in mijn leven. De meeste volgers zijn in de leeftijd van 18-24 en doordat ik veel van mijn volgers nog persoonlijk ken, is mijn engagement rate super hoog! Daarnaast heb ik twee lieve honden thuis, die ik zo nu en dan laat zien in mijn stories Instagram. Ik sta open voor samenwerkingen op het gebied van fashion & beauty, uit eten en reizen (stedentrips & zonvakanties). Ook vind ik het leuk om met je mee te denken over de mogelijkheden die ik je kan bieden op Instagram.
Collab

Prices

Followers
84
Interactions
767
Engagement
663
Posts
674
Verified
193

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Let's get started:
Collab
Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit