MediaKit | Influencer

Yvonne Koop

Yvonne Koop

0 - 1k

Als journalist en blogger schrijf ik graag over alle mooie dingen die je kunt doen, kopen, creëren, beleven om de wereld een stukje mooier te maken, in de hoop dat ik hiermee andere mensen kan aansteken en zo kan bijdragen aan een betere, positievere wereld.

Collab
yvonnekoop.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
980
Views
904
yvonnekoop.nl
Design, interieur en handwerk zijn grote passies, maar ook over kids, kunst & cultuur, lifestyle, natuur en met name Scandinavië schrijf ik graag. Er zijn zoveel dingen die je kunt doen, maken, kopen, creëren om de wereld een stukje mooier te maken... Door daar als positief ingestelde journalist over te schrijven, hoop ik dat ik hiermee andere mensen kan aansteken en zo een beetje kan bijdragen aan een betere wereld. Een druppel op de gloeiende plaat, maar iedere druppel is er één! In mijn binnenkort te openen webwinkel Hip Huisdraad ga ik bijzondere handwerkproducten verkopen waarmee je je interieur kunt verfraaien.
Collab
Unique Visitors
353
Views
921
Verified
472
Domain Authority
461
Citation flow
80

Demografie volgers

Gender

Age

Location

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Stop-motion breiwerk: klein maar fijn!

2 years ago

Of ik mee wil werken aan een film? Tuurlijk, daar zeg ik altijd ‘ja’ op. Zo mocht ik 15 jaar geleden (!) ineens dagenlang bomen van papier-maché kneden voor de film Pluk van de Petteflet. En zo was ik afgelopen december,  januari en februari wekenlang bezig met het breien van (proefjes voor) een miniatuurtruitje voor … Verder lezen Stop-motion breiwerk: klein maar fijn!

Het bericht Stop-motion breiwerk: klein maar fijn! verscheen eerst op Yvonne Koop schrijft.

Coronaproof… Lees er alles over in Simply Breien!

2 years ago

De vorige Yvonne breit… schreef ik half maart, net voor de wereldwijde pandemie uitbrak. Die bleek al snel zelfs tot in de breiwereld gevolgen te hebben. Breibeurzen mochten niet doorgaan, lokale handwerkwinkels moesten de deuren sluiten en allerlei gezellige activiteiten, variërend van een breipicknick tot de Shetland Wolweek, werden afgelast. Maar ieder nadeel heeft toch … Verder lezen Coronaproof… Lees er alles over in Simply Breien!

Het bericht Coronaproof… Lees er alles over in Simply Breien! verscheen eerst op Yvonne Koop schrijft.

Hollands breien… Lees er alles over in Simply Breien!

2 years ago

Nu de zomertijd is ingegaan, brei ik graag ’s avonds even door. De steken zijn bij daglicht net wat scherper te zien dan bij lamplicht…  En daarbij: een shawl is met ons klimaat in alle jaargetijden heerlijk om te dragen! Het frisse groen en de mooie kleuren van de voorjaarsbloemen inspireerden me om nieuwe garens … Verder lezen Hollands breien… Lees er alles over in Simply Breien!

Het bericht Hollands breien… Lees er alles over in Simply Breien! verscheen eerst op Yvonne Koop schrijft.

Let's get started:
Collab
Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit