MediaKit of ceesvandijk.nl

Cees van Dijk

Cees van Dijk schrijft en redigeert teksten, organiseert schrijfworkshops en -vakanties en begeleidt auteurs bij hun tekstproductie. "Met ruim veertig jaar ervaring noem ik mezelf een oud rot in het v...
ceesvandijk.nl

Offered products

  • Link € 0 - € 250

Cees van Dijk

Cees van Dijk

Met ruim veertig jaar ervaring in uiteenlopende mediafuncties noem ik mezelf een oude rot in het vak. Iemand die nog dagelijks in de weer is met tekst en taal en de ontwikkelingen in de dynamische wereld van de hedendaagse media op de voet volgt.

Gender

Language

Dutch

Social Media

Bijzondere verhalen van gewone mensen

4 weeks ago

In de zomer van 2017 interviewde ik 'gewone mensen met een bijzonder verhaal'. Enkele artikelen, die eerder verschenen in de Barneveldse Krant, heb ik gebundeld in een gratis ebook.

The post Bijzondere verhalen van gewone mensen appeared first on Cees van Dijk, journalist, redacteur en schrijfbegeleider.

Afscheid van het kruideniersvak

1 month ago

Afscheid van zijn werkzame leven. Daar zag Dick van ’t Hof uit Voorthuizen een paar dagen voor zijn laatste werkdag nog als een berg tegenop. Die winkel, dat was zijn lust en zijn leven.

The post Afscheid van het kruideniersvak appeared first on Cees van Dijk, journalist, redacteur en schrijfbegeleider.

Consumenten verdwalen met cashback

3 months ago

Bezwijkt het Nederlands onder het geweld van het Engels? Of slaan marketeers en reclamemakers de plank mis met het ongebreidelde gebruik van termen die lang niet iedereen begrijpt?

The post Consumenten verdwalen met cashback appeared first on Cees van Dijk, journalist, redacteur en schrijfbegeleider.

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
No records found
Share