MediaKit of ceesvandijk.nl

Cees van Dijk

Cees van Dijk schrijft en redigeert teksten, organiseert schrijfworkshops en -vakanties en begeleidt auteurs bij hun tekstproductie. "Met ruim veertig jaar ervaring noem ik mezelf een oud rot in het v...
ceesvandijk.nl

Offered products

  • Link € 0 - € 250

Cees van Dijk

Cees van Dijk

Met ruim veertig jaar ervaring in uiteenlopende mediafuncties noem ik mezelf een oude rot in het vak. Iemand die nog dagelijks in de weer is met tekst en taal en de ontwikkelingen in de dynamische wereld van de hedendaagse media op de voet volgt.

Gender

Language

Dutch

Social Media

Eritrese vluchteling: “Hier ben je vrij”

4 weeks ago

Eerst vluchtte hij naar Soedan. Daarna verdwaalde hij in de woestijn en dreef hij twaalf uur in een lekkende rubberboot op een woeste zee. Nu kan Asmelash uit Eritrea eindelijk veilig kerst vieren.

The post Eritrese vluchteling: “Hier ben je vrij” appeared first on Cees van Dijk, journalist, redacteur en schrijfbegeleider.

Ongetemde kracht van tekst en taal

1 month ago

De ongetemde kracht van tekst en taal. Gebruik je het gereedschap op de juiste wijze dan valt er winst mee behalen. Doe je dat niet dan kan de schade fors oplopen

The post Ongetemde kracht van tekst en taal appeared first on Cees van Dijk, journalist, redacteur en schrijfbegeleider.

Bijzondere verhalen van gewone mensen

3 months ago

In de zomer van 2017 interviewde ik 'gewone mensen met een bijzonder verhaal'. Enkele artikelen, die eerder verschenen in de Barneveldse Krant, heb ik gebundeld in een gratis ebook.

The post Bijzondere verhalen van gewone mensen appeared first on Cees van Dijk, journalist, redacteur en schrijfbegeleider.

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
No records found
Share