MediaKit of ceesvandijk.nl

Cees van Dijk

Cees van Dijk schrijft en redigeert teksten, organiseert schrijfworkshops en -vakanties en begeleidt auteurs bij hun tekstproductie. "Met ruim veertig jaar ervaring noem ik mezelf een oud rot in het v...
ceesvandijk.nl

Offered products

  • Link € 0 - € 250

Cees van Dijk

Cees van Dijk

Met ruim veertig jaar ervaring in uiteenlopende mediafuncties noem ik mezelf een oude rot in het vak. Iemand die nog dagelijks in de weer is met tekst en taal en de ontwikkelingen in de dynamische wereld van de hedendaagse media op de voet volgt.

Gender

Language

Dutch

Social Media

‚Weten ouders wat kinderen online doen?’

1 month ago

Communicatie tussen jongeren is door de komst van de smartphone gemakkelijker en sneller geworden. Naast alle voordelen dreigen er risico’s.

The post ‚Weten ouders wat kinderen online doen?’ appeared first on Cees van Dijk, journalist, redacteur en schrijfbegeleider.

Zakelijk bloggen met een doordachte aanpak

1 month ago

Bloggen. Ondernemers zien er vaak het nut van in, maar vrezen te weinig tijd en inspiratie te hebben om over interessante onderwerpen te schrijven. Vijf tips om effectiever te bloggen.

The post Zakelijk bloggen met een doordachte aanpak appeared first on Cees van Dijk, journalist, redacteur en schrijfbegeleider.

Consumenten verdwalen met cashback

2 months ago

Bezwijkt het Nederlands onder het geweld van het Engels? Of slaan marketeers en reclamemakers de plank mis met het ongebreidelde gebruik van termen die lang niet iedereen begrijpt?

The post Consumenten verdwalen met cashback appeared first on Cees van Dijk, journalist, redacteur en schrijfbegeleider.

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
No records found
Share