MediaKit

Offered products

  • Post € Login for price
  • Giveaway € Login for price
  • Review € Login for price

Statistics

0 - 5k
Reach
Measured in the previous month
(unique visitors)
950
Views
Measured in the previous month
432
Domain Authority
83
Trust flow
765
Citation flow

Demographics

Gender

Age

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Knus en warm in huis

a month ago

Het zomerse weer komt ten einde en het wordt weer tijd voor gezelligheid in huis. Lekker op de bank met een dekentje kruipen, met een kop thee en Netflix of een leuk boek. Want met de aankomende regen ga je denk niet graag naar buiten. Maar maak je het thuis lekker knus.

Een echte huismus

Ik ben best wel een echte huismus, alleen door mijn peuterzoon kom ik veel meer buiten dan ik gewend was. Hij is echt een buitenspeelkind, en dat is voor deze mama heel erg goed om lekker vaak buiten te zijn. Maar als het weer omslaat naar regen en straks misschien wel kou dan ben ik toch echt liever wat meer thuis. En dan is het wel zo fijn om het warm en gezellig te maken in huis. Mijn peuter maak ik blij met lekker spelen met van alles, puzzelen, kleien en boekjes lezen. De boekjes lezen doen we meestal alleen voor het slapen gaan, maar misschien kunnen we dat net even wat vaker straks gaan oppakken als we meer thuis zullen zijn. Ik zie het al voor me samen lekker op de bank, dekentje over ons heen en dan lees ik hem voor uit een leuk boek.

Fantasie slaat toe

En dan slaat mijn fantasie een beetje op hol, ik hou van leuke warme kleine hoekjes om in weg te kruipen. Het liefst om lekker wat te schrijven of misschien zelf wel een fijn boek te lezen. Jaren terug kwam ik op zo,n plek waar ik me altijd veilig voelde. Een plek waar ik heen ging als ik me niet fijn voelde. Thuis voelt gelukkig ook veilig sinds we in dit huis wonen, maar mis soms wel warme en knusse plekje waar ik kwam. Vaak zat ik daar buiten met het lekkere weer, maar er waren ook fijne plekjes in het huis. Als ik denk aan een heerlijk knus lees of schrijfplekje denk ik aan een hangstoel in het huis. Je ziet dat wel eens in die geweldige woonbladen of op tv. En dan droom ik even weg. Want die mogelijkheid is er hier niet in huis, maar wat zou het leuk zijn.

Hangmatten

En als ik dan denk aan hangmatten, denk ik vaak aan buiten in de zomer. Maar je kan ze natuurlijk ook binnen gebruiken, mits je de ruimte hebt. Tijdens mijn opname samen met mijn zoontje toen hij nog baby was. Stond er in de woonkamer daar een hangmat. Ik zag er dan een moeder in liggen en ik dacht alleen maar wat zou het heerlijk zijn om daar even in te liggen. Maar ik deed het niet. Waarom niet, ik durfde niet daar op dat moment met andere moeders in de hangmat mijn rust te pakken. Wel heb ik mijn zoontje er eens opgelegd en hem zachtjes heen en weer laten wiegen. Daar kon ik al van genieten. Ik hou het thuis maar bij de bank met een dekentje over mij heen.

Maar ben jij wel iemand die graag een hangstoel of hangmat zou gaan gebruiken thuis?

The post Knus en warm in huis first appeared on Day-dreamer.nl.

Elk jaar is de sterfdag van Daan Anders

a month ago
Gymles

De minuten tikken door, ik ben ergens buiten gaan zitten. Terwijl ik mijn peuterzoon net bij de gym heb afgezet. Ik heb heel lang geen moeite meer met hem loslaten. Maar vandaag was even heel anders. Wat als er iets gebeurd tijdens de gym en ik niet in het gebouw ben. Hij heeft eerder een ongelukje gehad, maar toen was ik in het gebouw aanwezig. Nu met corona mag dat niet. De minuten gaan traag voorbij en ik voel een knoop in mijn buik. Ik wil mijn kind in mijn armen, en het liefst ze allebei. Max en Daan ze horen hier in mijn armen. Gelukkig voelt Max er momenteel niets van en is lekker aan het gymen. En Daan ja die zit daar gewoon op zijn wolkje te kijken naar de wereld onder hem. Wat duurt het dan ineens lang zo,n gymles van drie kwartier, ik wil gewoon naar hem toe.

Emoties voelen

Maar ergens is dit voelen ook oké. Het is de afgelopen weken zwaar geweest, de sterfdag van Daan is inmiddels weer voorbij. Maar het blijft me ieder jaar weer verbazen dat het steeds anders is hoe ik mij voel. Dit jaar voelde echt heel zwaar, en heb ik weer na lange tijd ineens weer paniekaanvallen gehad. Ook weet ik als ik mijn gevoel wegdruk dat ik een paniekaanval krijg. Maar soms zijn die verdrietige gevoelens niet handig. Ik voel pas als ik rust ervaar, dus als ik zonder Max ben dan voel ik mijzelf met alles erbij. En dan kom je uit op huilen in het openbaar vervoer. Normaal vind ik het niet super erg. Maar dit keer hield ik het tegen. Ik was onderweg naar het ziekenhuis, daarvoor had ik samen met begeleiding een telefoongesprek met iemand die het bezwaar oppakt naar WMO. En daarvoor wilde ik niet zo in de emotie schieten, waardoor ik dus onderweg een paniekaanval kreeg. En natuurlijk tijdens het gesprek kwamen alle emoties wel naar boven. Want het hele gesprek draaide om alles wat de afgelopen jaren na het overlijden van Daan is gebeurd.

Sterfdag van Daan (12-09-2020)

Deze dag wilde ik niet zomaar voorbij laten gaan. Maar wat te doen deze dag. Elk jaar is dat weer een ding, wat te doen. Toen Daan nog een plekje op het crematorium had gingen we daarheen, maar hij is al jaren lekker dichtbij en dus thuis. Ik wilde niet thuis zijn deze dag. En het luchtig houden voor Max onze andere zoon. Dus we gingen een middagje weg met elkaar. Lekker spelen en dieren kijken bij de Mikkelhorst. Dit is een kinderboerderij met speelgedeelte. Ook een thee schenkerij zat erbij. We gingen eerst daar in de natuur een stukje wandelen, toen het ineens ging regenen. We besloten even in de auto te gaan zitten en Max wat te drinken geven. Toen het weer droog was zijn we over de kinderboerderij gelopen. En daarna heeft Max zich prima vermaakt met het leukste buitenspeelgoed die ze daar hadden. (denk aan tractors, fietsjes, loopauto,s enz) Nog even lekker warme chocolademelk drinken, en Max nog een ijsje geven. Als Max zich prima vermaakt met spelen, is mijn dag weer helemaal goed. Dus we hebben een hele fijne invulling gehad voor een best wel verdrietige dag. Dus er is juist veel gelachen, het huilen had ik de dagen ervoor al genoeg gedaan.

The post Elk jaar is de sterfdag van Daan Anders first appeared on Day-dreamer.nl.

In het leven van week 34

2 months ago

Het was een week van ziekenhuis bezoekjes, veel rustmomenten proberen in te plannen. En een peuter die nooit stil zit. 
Het gaat lichamelijk niet zo goed met mij, omdat ik al maandenlang een flink slaapprobleem heb. Eigenlijk al jaren, maar dit waren steeds periodes van slecht slapen en dan weer goed slapen. Nu gaat het echt al maanden heel slecht. En heb al zo,n beetje alles geprobeerd voor een goede nachtrust. Helaas mocht het niet zo zijn. Nu ben ik doorverwezen naar het ziekenhuis, en ze hebben er uiteindelijk spoed achter gezet. Ik kreeg een gesprek en er werden enorm veel vragen op me afgevuurd. Ik was niet alleen, maar een begeleider van Cosis was mee. Want ze wist dat ik daar met een grote glimlach zou zitten, van ik kan niet slapen. Dus ze was bang dat ze het niet zo serieus zouden nemen. Maar de arts prikte er gelukkig doorheen, en liep ook gelijk mee om zo snel mogelijk een afspraak te krijgen voor een slaaponderzoek.

Lekker kind, wat wordt hij toch groot. Hier op de kinderopvang, wat heb je het toch naar je zin daar. Elke keer als ik je kom halen. Is het NEE ik wil niet meer naar huis. Ze maken het veelte leuk voor de kids. Maar ben ik alleen maar blij om. Gelukkig gaat hij uiteindelijk altijd met me mee naar huis. En is hij gewoon vrolijk op de fiets naar huis. Gelukkig ik doe het dus ook goed hihi.

Zo zag ik eruit vanwege het slaaponderzoek. Met al die plakkers en snoeren moest ik slapen. En daarom ben ik deze week drie keer in het ziekenhuis geweest. De eerste afspraak was een gesprek met heel veel vragen. De dag later mocht ik al terug komen voor het onderzoek, zo lieten ze me naar huis gaan. En de dag erna terug komen zodat alles weer verwijderd zou worden.

Dit kind heeft geen zit kont, en dit soort momenten zijn er weinig. En dan ook van zeer korte duur. Wat is het lekker rustig als hij even zo zit. Om vervolgens weer het huis rond te stuiteren. Nou ik ben wel blij met een kind die veel doet, en onderneemt. Maar af en toe mag hij ook wel even zo lief rustig zitten, en dat meer dan een paar minuten.


https://day-dreamer.nl/wp-content/uploads/2020/08/VID_79160110_162337_058.mp4

Ja eindelijk hij kan er nu zelf bij, een week niet in de speeltuin geweest. En hij kan nu zelf trappen. Dit wilde hij al zolang zelf kunnen, maar kon er gewoon niet bij. Dus een blij kind en een blije mama. Officieel dus groot genoeg om mama niet meer te vragen om te draaien.

Fijne nieuwe week voor nu.

The post In het leven van week 34 first appeared on Day-dreamer.nl.

Channels by Debbie Mulder

day-dreamer.nl

Debbie Mulder Debbie Mulder 0 - 5k
Persoonlijke lifestyle blog met als hobby fotografie
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with.

Subscriptions