MediaKit of laan50.blogspot.com

Laan 50 blog

Een blog over haken, (gratis) patronen van oa. knuffels, wagenspanner, speelgoed, cadeaus voor volwassenen
laan50.blogspot.com

Offered products

Not yet available

Dianka de Bie

Dianka de Bie

Gender

Language

Dutch

Social Media

Mr & Miss wolk wagenspanner

4 days ago

De Mr & Miss cactus wagenspanner was al erg leuk en nu heb ik er een vervolg aan gegeven met de Mr & Miss wolk wagenspanner. Het gratis patroon voor het wolkje is van crochets4u Het hoedje is dezelfde al bij de cactus en vind je hier de wangetjes zijn een magische ring van 6v
Deze wokjes haakte ik met Drops Muskat en naald 3


Geen zin om te haken? De wagenspanner is ook compleet te koop via BieKado on Etsy

Driehoekjes sjaal

2 weeks ago

Mijn 2e poging om een driehoekjes sjaal te haken en dit keer met succes.. de  Alpaca silk  variant heb ik uitgehaald omdat het voor dat garen niet zo geschikt was.
Dit keer gebruikte ik het Lucie garen van de Wibra deze is 50% katoen en 50% acryl en haakt lekker weg. Het kleurverloop zit er al in dus heb ik maar 2 keer opnieuw moeten aanhechten omdat mijn garen op was. Totaal gebruikte ik dus 3 bollen en een restje katoen voor het randje.
Het kleurverloop is mooi verdeeld maar niet super voorspelbaar wat ik wel leuk vind. 
Ook zin om ook deze sjaal te haken het patroon is van  Saskia Laan

Gehaakte dodo

2 weeks ago

Kun je ook een dodo haken werd mij een paar maanden geleden al gevraagd; en zie hier het resultaat. Ik haakte deze leuke dodo met het patroon van Dendennis uit het boek haken met Dendennis. Volgens het patroon is hij nog niet helemaal af want bij moet nog een stropdas om maar degene waarvoor ik de dodo haakte en ik vonden hem zo leuker. En omdat ik vergeten was donkerblauw garen aan te schaffen voor de staart is deze oranje met geel geworden. Het patroon is duidelijk alleen wat ik erg jammer vind is dat er wel bij staat welk garen er is gebruikt maar niet hoeveel. Ik heb ander garen gebruikt dan het patroon namelijk Phildar Phil coton 3 in de volgende kleuren; curacao, cacao, gold, vitamine en Solei Gelukkig kocht ik 2 bolletjes curacao want aan eentje had ik net niet genoeg. Ik gebruikte naald 2,5mm zoals meestal. Omdat het een kerstcadeautje is heb ik hem een leuk kerstmutsje opgezet. Door de grote poten blijft hij zonder hulp rechtop staan. Super leuk.

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
No records found
Share