MediaKit of laan50.blogspot.com

Laan 50 blog

Een blog over haken, (gratis) patronen van oa. knuffels, wagenspanner, speelgoed, cadeaus voor volwassenen
laan50.blogspot.com

Offered products

Not yet available

Dianka de Bie

Dianka de Bie

Gender

Language

Dutch

Social Media

Rammelaar ^ leeuw

4 days ago

Nadat ik de neushoorn haakte moest ik ook de leeuw proberen van amigurumi today en dan weer op een ring als rammelaar.
Gehaakt met SMC Catania 208 welke ik eerder gebruikte voor mijn Giraffe, Phildar Phil coton 3 cacao en een restje wit. Naald 2,5mm
Ik gebruikte geen veiligheidsoogjes en daar was ik ook erg blij mee want de plek waar de oogjes eigenlijk hoorde vond ik niet mooi staan.
Ik stopte een rammelkraal in het hoofdje en zetten hem op een houten ring 70mm en zo heb ik er nog een leuke rammelaar bij. 

Bij de manen wat het even opletten, wat ik niet deed waardoor ik het een paar keer heb moeten uithalen. Maar uiteindelijk is het gelukt en ziet het er super schattig uit.
Ook deze rammelaar vind ik weer super leuk geworden en is te koop via  BieKado op Etsy (klik)

Rammelaar slakje

2 weeks ago

Is het al voorjaar?
Soms heb je echt behoefte aan een zonnetje en aan haken met lekker zoete kleurtjes. Zo haakte ik dit slakje en zette hem op een houten ring als rammelaar.


Ik gebruikte het gratis patroon van Stip & Haak.

Weer mijn favoriete garen Phildar Phil Coton 3 de kleuren van het slakje weet ik zo niet meer maar de ring is de kleur 3 pomme. Heerlijk kleurtje die hem echt afmaakt.


Dit slakje is het koop via BieKado op Etsy (klik)
En zo is mijn webshop weer mooi aangevuld met allemaal leuke rammelaars, welke vind jij het leukste?

Verzin een leuke naam en win een rammelaar of alle haakpatronen!

3 weeks ago

Sinds een tijdje heb ik er naast het haken nog een hobby bijgekregen en dat is het ontwerpen van haakpatronen. Deze publiceer ik op dit blog en verkoop ik op Etsy. En wat is het leuk om te zien dat andere ze net zo leuk vinden als ik aangezien de patronen op dit moment beter verkopen dan de haakwerkjes.
Nu ben ik op zoek naar een leuke naam voor de dieren- rammelaars aangezien ze allemaal in ongeveer dezelfde stijl zijn. In de toekomst wil ik ook in andere stijlen gaan ontwerpen. En daarom zoek ik een leuke naam voor ze.


Heb je zin mee te denken?

Het zijn dieren-rammelaars met een piepertje in de neus of in het hoofd. De patronen zijn in het Nederlands en het Engels dus als de naam in het Engels uitgesproken kan worden zal dat super zijn. Er mag BIE in de naam zitten of een verwijzing naar BieKado maar dit hoeft niet.


het weekend van 31 maart kijk ik of er een leuke naam bij zit, degene die deze naam verzonnen heeft krijgt als dank een van de rammelaars naar keuze of alle haakpatronen van de rammelaars. Reageren mag gewoon onder dit bericht.
** deze actie loopt op meerdere plaatsen**

Wil je nu al een leuke rammelaar aanschaffen of haken ze zijn al te koop via BieKado On Etsy


Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
No records found
Share