MediaKit of laan50.blogspot.com

Laan 50 blog

Een blog over haken, (gratis) patronen van oa. knuffels, wagenspanner, speelgoed, cadeaus voor volwassenen
laan50.blogspot.com

Offered products

Not yet available

Dianka de Bie

Dianka de Bie

Gender

Language

Dutch

Social Media

Ster rammelaartje

4 days ago

Eerder scheef ik al dat ik soms kaartjes met haakwerkjes verstuur.
Dit keer voor mijn nichtje, ze was in verwachting en wilde vooraf niet weten wat het zal worden en zoals het dan gaat doet iedereen een gok 50% kans dat je het juist hebt.
Ik was er best zeker van dat het een meisje ging worden en haakte alvast een  ster  hier wilde ik nog een gezichtje op borduren maar zoiets blijft bij mij altijd liggen.

En toen kwam het grote nieuws hun zoon was geboren.. oeps ik zat ernaast. Ik twijfelde nog even maar heb de ster toen hele schattige blauwe wangetjes gegeven. Een klein kaartje erbij geschreven en deze passen samen ook zo door de brievenbus.

Nu nog een mooi kraamcadeautje haken voor als we op bezoek gaan.

Boris de Hond

3 weeks ago

Ik vind de patronen van Stip & haak erg leuk. dit keer koos ik voor en wat groter project Boris de knuffelhond.
Ik had nog 2 bolletjes Pingouin Esterel in de kleur licht bruin en besloot toen dat ik de kleuren van het voorbeeld ging aanhouden. Het gebeurd niet vaak dat ik netjes de kleuren van het voorbeeld aanhoud maar dit keer wel. 

Of toch een kleine aanpassing, in het patroon worden de oren met fluffy garen gehaakt ik had dit niet en voelde er niet veel voor om dit speciaal te kopen. Dus koos ik voor donker bruin het hier gebruikte ik bijna 1 bolltje voor ik had niet gedacht dat er zoveel in zou gaan maar het zijn ook best grote oren.
Niet als je het originele patroon aanhoud maar dan worden ze erg klein (omdat ik ander garen gebruikte) via de facebookgroep van Stip&haak kreeg ik het patroontje voor deze mooie bijpassende oren.
Boris was meteen vriendjes met het Nijlpaard


Gehaakt met Pingouin Esterel en nog wat andere restjes op naald 2,5 mm Het koop patroon vind je hier
En heb je geen zin om te haken de hond is ook te koop bij Biekado op Etsy

Mr & Miss cactus wagespanner

4 weeks ago

Ik ben nog steeds erg trots en blij met mijn patroon voor de gehaakte cactus. Dit keer heb ik ze een gezichtje gegeven en nog meer leuks.
Het patroon van de cactus is te koop via  BieKado on Etsy
Ik gebruikte naald 2,5mm en het volgende garen Donker groen: Yarn and Colors Must-have 071 Riverside Licht/mintgroen: SMC Catania 402 Grijs: Yarn and Colors Must-have 094 Silver
Hoe je het bloementje haakt vind je in dit berichtje Het patroon van het strikje vind je hier de wangetjes zijn een magische ring van 6 en 1hv in de eerste steek Eem  mini hoedje haak je met vaste als volgt; start met een magische ring van 6 elke steek meerdere totaal 12 steken de volgende 2 rijen 12v daarna in elke steek meerderen totaal 24v afhechten en het hoedje ene beetje vormen.
geen zin om te haken de complete wagenspanner is ook te koop via BieKado on EtsyWebsites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
No records found
Share