MediaKit of cherrybeautysplash.blogspot.com

.

.
cherrybeautysplash.blogspot.com

Offered products

Not yet available

Engelina Graepler

Engelina Graepler

Language

Other

NOTD : Essence- do you hear la musica

3 hours ago


Dit roze lakje uit de cubanita lijn heeft een heel fijn kwastje,goede formule en dekt met een enkel laagje. De houdbaarheid zonder base en topcoat is minimaal 2 dagen. Ik ben ook dol op de blauwe versie en misschien dat ik in de sale de andere twee kleuren er ook nog bij haal.
De lakjes liggen tot ongeveer eind augustus nog in de schappen en kosten 1,99

De weg van Lenthe #page 31

1 day ago

Anneke nam de twee mee naar een verlaten strand huisje. De ramen waren afgetimmerd en op de deur zat een groot hangslot. Anneke opende deze en ze gingen naar binnen. De muren waren baksteen rood en er stond een muf ruikende oude groene bank die doorgezeten was.
Er hingen enkele schilderijtjes welke zo verstoft waren dat je de print niet meer kon zien en er stond een klein rond oud tafeltje.  Anneke nam een stoel en gebaarde Ethan en Lenthe op de bank te gaan zitten. Anneke begon haar verhaal : Toen Lucas net geboren was zat ik veel thuis terwijl Erik ijveriger dan ooit aan het studeren was. Ik baalde er erg van want als tienermoeder kun je alle hulp gebruiken.  Op een avond was ik het helemaal zat en besloot naar de universiteit te gaan om Erik te zoeken en te zeggen dat het zo niet ging werken. Hij kon lekker studeren en genieten van het studenten leven terwijl ik thuis zat op zolder met Lucas in het huis van mijn moeder. Ik ging er heen om voor te stellen samen een huisje te huren vlakbij de universiteit maar Erik zag daar niks in. Waarop ik boos werd en begon te schreeuwen.  Lucas moest huilen en Erik werd alleen maar kwader. Hij zei me dat hij helemaal niet meer samen wilde zijn.  Ik en Lucas zouden hem afleidden van zijn studie en hem veel te veel geld kosten.
Ik trok het niet meer en begon met zijn papieren te gooien, stekkers uit apparaten te trekken en ik heb geen idee wat Erik zei , maar ik luisterde niet meer. Ik duwde hem en hij viel op een soort apparaat, toen ik bijkwam lag ik in het ziekenhuis en zag ik de rimpels op mijn handen en de grijze haartjes in mijn doorgaans glanzende blonde haren.  Mijn huid voelde als crêpe papier en mijn oogleden voelden zwaar.  Ze vertelden me dat ik een ongeluk had gehad, en jaren in coma had gelegen.  Maar ik wist dat dat niet mogelijk was.  Het kon gewoon niet.


Twitter Gekte - Bodyshaming & discriminatie.

2 days ago

Sinds een tijdje is het onderwerp bodyshaming trending.
Mensen praten er meer over , keuren het af maar er zijn ook genoeg mensen die denken dat het helemaal oké  is om te gaan shamen. Nu kan ik iemand die mij fat- shamed natuurlijk terug pakken met zijn of haar te grote neus maar dan zou ik precies hetzelfde doen. Laten we alsjeblieft beginnen met onszelf te accepteren. En het mooie in onszelf te zien zodat we dit kunnen terug vinden in een ander. Het is zo gemakkelijk om op social media dingen te roepen en jou ene tweet of facebook berichtje kan duizenden mensen bereiken en nog meer mensen boos maken. Of je vind gelijkgestemden die er nog eventjes een schepje boven op doen. Zelf kamp ik al ruim 18 jaar met pesters.  Ik zag er anders uit als anderen en was ook nog eens te dik. Dat fat shamen begint al op de kleuterschool. Eerlijk? Ik ben het gewend en het doet me steeds minder. Echter word ik wel woedend als ik zie dat het anderen gebeurt. En niet alleen fat shaming maar ook skinny shaming, rich shaming, black, white trans, genderfluid alles... Waarom doen mensen dit ? Zijn ze zo onzeker dat ze deze onzekerheden op anderen uiten?  Ben je zelf zo bekrompen dat je gelooft dat wat jij doet goed is ? We hoeven niet iedereen mooi te vinden, maar dat kunnen we netjes voor onszelf houden. Je hoeft niet iedereen te willen daten want niet iedereen laat de mooie kant vanbinnen zien.  Zelf besluit ik om mijn stem of toetsenbord te laten spreken voor diegenen die s'nachts stilletjes in bed hun tranen laten vloeien, voor hen die nooit de donkere kast kunnen verlaten om te kiezen voor de regenboog. Voor hen die hun haar nooit laten groeien en hun eerste lipstick nooit zullen kopen.  Voor hen die zichzelf willen zijn, verliefd willen zijn, trouwen, kinderen krijgen. Zij, die hun toekomst laten verkruimelen door een ''mening'' van andere mensen. Ik hou van mezelf.. niet om hoe ik er uit zie..

Maar omdat ik empathisch vermogen heb. Kritiek kan ontvangen en ook mijn mening kan geven zonder iemand direct te kleineren... Zoals laatst, toen Twitter weer los ging en dit keer op Eva Simons.  Zij droeg een kostuum dat wel heel erg bloot was bij het kruis.  Ik vond het een beetje te ver gaan maar er waren ook mensen die haar hele lichaam af gingen kraken.Waar is dit voor nodig ? Ze is een prachtige vrouw. Vervolgens kreeg ik een hoop kritiek omdat ik het pakje niet mooi vond. Ik neem die kritiek en ga verder. Maar nu momenteel met Marianne Zwagerman. Deze vrouw gooit een tweet de lucht in over een genderfluid koppel. ''Als ze 50 kg afvallen weten ze vanzelf weer of ze een jongetje of meisje zijn''.  Dit is pure discriminatie van het ergste soort. Maar deze mevrouw kan niet tegen kritiek. Ik vond het een sneue tweet, typede dit en word meteen geblokkeerd.  Hoe wil je dat in het echte leven gaan doen mevrouw? Je kunt niet overal van weglopen. Vervolgens een hele hoop tweets die mevrouw in kwestie zelf gaan bodyshamen..  Hier haalt niemand een les uit. Het enige wat ik nog wil zeggen is, denk na voordat je iets zegt, tweet of jou mening de wereld in helpt op welke manier dan ook.  Heb respect voor jezelf,voor een ander.

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
No records found
Share