MediaKit of cherrybeautysplash.blogspot.com

.

.
cherrybeautysplash.blogspot.com

Offered products

Not yet available

Engelina Graepler

Engelina Graepler

Language

Other

Opgemaakt #week 39 # september 2017

4 days ago


Deze opgemaakt versie zal favoriete producten bevatten welke ik helaas niet meer kan gaan gebruiken omdat ik allergisch blijk voor salicylate benzyl en salicyl zuur.
( hoesten,uitslag,hoofdpijn ect.. ) Ik heb al veel producten weggegeven en ik zal er ook nog een aantal verkopen.
Maar dan begrijpen jullie ook waarom er bepaalde dingen weggaan of niet meer voorkomen in dit artikel.
Voor de laatste keer.. anti roos shampoo van Balea.
Helaas moet ik op zoek naar een vervanger.En ook voor de laatste keer, een conditioner van Dove.
Hierdoor kwam ik er achter dat ik allergisch ben voor salicylate. ( de oorzaak van roos )Ik maakte twee verpakkingen haarverf op want ik ging weer voor bruin !Deze deo roller is verre van op maar ook hier zit dat stofje in.  Uit hygiënisch oogpunt kan ik deze niet weggeven.Ik maakte een geurkaars van de Action op en een waxmelt van Waxxies .
Ik maakte ook een sheet masker op van de Wibra.
Prima maskertje.
En nog een ander maskertje uit Duitsland, ik vond deze niet fijn.Er ging ook nog een tube colorista shampoo bijna leeg.Maar ook deze kan ik niet meer gebruiken.Een sample van Yves Rocher parfum, ruikt lekker..
( en yes is deze sample zit dat stofje niet )
En als laatste 2 mascara's.  De roze vond ik fijn de zwarte zwaar knudde voor die prijs.

Allergisch? 90% stash weg ?

5 days ago

Ik ben er onlangs achter gekomen dat ik heel slechts reageer op bepaalde stoffen in verzorging producten.
Mijn hoofdhuid werd er onrustig van , ik kreeg uitslag op mijn gezicht en mijn huid jeukte ontzettend. Ik ben eens gaan googlen op bepaalde ingrediënten  en kwam er achter dat ik allergisch  ben voor salicylate. ofwel salicyl zuur.


Dit stofje zit in shampoo,deodorant,douche producten en zelfs in bepaalde make up producten. Noodgedwongen moest ik mijn hele stash gaan uitmesten en ik kwam tot de conclusie dat bijna mijn hele routine er aan moest geloven.
Want wat bleek ? Bijna elk product wat ik gebruik of in huis heb bevat dit stofje.Vandaar dat bepaalde geplande reviews of gekregen producten niet meer online zullen komen, ik kan het product simpelweg niet meer gaan gebruiken.
Natuurlijk baal ik hier echt ontzettend van en ga ik proberen om de ongebruikte (zelf betaalde ! ) producten te verkopen en andere producten geef ik weg..
Mochten jullie nog een fijne lijn van haar producten en lichaam producten weten zonder salicyl, laat het me dan weten :) Want niet elk product van een heel merk bevat dit, en momenteel gebruik ik alleen zwitsal en baby shampoo van Albertheijn.

NOTD : Essence coast n chill - listen to the sound of the waves

5 days ago

''listen to the sound of the waves'' is een lichtblauw grijzig lakje dat een sand effect hoorde te hebben, maar volgens mij is dat effect  gone with the wind wat ik erg jammer vind omdat ik het lakje anders had laten liggen. Hij dekt met twee laagjes en droogt snel maar ik vind hem verder dus niet zo bijzonder. Te koop voor 1,99.

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
No records found
Share