MediaKit of by-evelien.nl

By-Evelien

Hoi! Ik ben Evelien, 20 jaar en trotste eigenaar van by-Evelien.nl. Dit is mijn blog waar ik al ruim 5 jaar actief op ben. By-Evelien is begonnen als hobby en is inmiddels een kleine bijbaan voor mij...
by-evelien.nl

Offered products

  • Giveaway € 0 - € 250
  • Video € 0 - € 250
  • Advertorial € 0 - € 250
  • PR € 0 - € 250
  • Editorial € 0 - € 250
  • Link € 0 - € 250
  • Email € 0 - € 250
  • Review € 0 - € 250
6.2k
Views every month
2.7k
Unique visitors every month
23
Domain Authority
The statistics of this website are automatically verified and updated every month by LinkPizza.

evelien slingerland

evelien slingerland

Gender

Age

Language

Dutch

Social Media

Photodiary 134 | Shootday, voorlichting PTSS & stoppen met mijn YouTube kanaal?!

12 hours ago

Yay! Het is tijd voor een nieuwe photodiary, ik heb een ontzettend fijne week achter de rug. Ik heb veel aan mijn studie gedaan maar daarnaast ben ik flink bezig geweest met mijn Instagram en blog, ik had een gezellige shootday met Roos (ook een blogger!) en ik heb een knoop doorgehakt waar ik langere tijd over aan het nadenken was. Lezen jullie mee?

Meer lezen »

Ik heb een nieuwe lay-out!

4 days ago

YEEEEHEEEES! Meiden (en jongens) ik heb super leuk nieuws. Jullie hebben het vast al gezien, en nee ik ga niet trouwen, samenwonen of een ienimini baby krijgen. Het is iets wat betreft mijn blog. Ik heb namelijk eindelijk geïnvesteerd in een toffe lay-out. Helaas ben ik zelf niet zo handig om te rommelen voor een lay-out dus heb ik er een gekocht bij  Etsy. Ik heb weleens vaker een lay-out op Etsy besteld, het fijne hieraan is dat je het zelf kan stylen naar je eigen wensen en ook nog eens makkelijk te installeren is (zelfs ik kan het, dus jij ook!). Ik vond mijn blog er niet meer tof uitzien, ik wilde meer overzichtelijkheid en een goede look. Het was tijd voor verandering!

Meer lezen »

My new yellow jacket!

5 days ago

Jullie hebben mee kunnen leven met mijn dilemma rondom deze geweldige gele jas. Na drie keer passen is hij ein-de-lijk met mij mee gegaan in een grote papieren shoppingbag. Het is een vrolijke eyecatchende jas en in een van de vrolijkste kleuren: geel. Het is een echte tussenjas, dus je kunt hem zowel in de herfst als in de lente. Ik ben helemaal verliefd op deze fijne jas en in de outfitpost van vandaag laat ik zien hoe ik deze vrolijke opvallende gele jas combineer. Kijk je mee?

Meer lezen »

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
by-evelien.nl
MediaKit: By-Evelien
6.2k
6,240
2.7k
2,700
0
https://www.facebook.com/ByEvelien
396
https://twitter.com/byEvelien
2.7k
https://www.instagram.com/byevelienn
€ 0 - € 250
Share