• Influencers
  • Advertisers
  • Affiliates

INFnails

Ilse Esmeijer Ilse Esmeijer – infnails.blogspot.com

Ilse Esmeijer

Ilse Esmeijer

Offered products

Not yet available

Demographics

Gender

Nailart Summer vacation

11 months ago
Hoi lieve lezers! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog. Vandaag heb ik weer een nailart voor jullie en dit is de eerste zomerse nailart weer sinds een half jaar. Vond dat wel weer kon want we zitten natuurlijk alweer in juni en we hebben al weer een paar mooie zomerse dagen gehad! Kijk je gezellig mee naar de nailart?


Sorry voor mijn droge nagelriemen en vingers trouwens, ook al is het mooier weer. Mijn handen en vooral mijn nagelriemen zijn nog steeds erg droog. Ik heb voor deze nailart weer eens mijn stempelsetje uit het laatje gepakt. En van een stempelplate van Dashica heb ik vakantie afbeeldingen uitgezocht.


Maar laten we eerst met de ondergrond beginnen. Ik wou weer graag een mooie overloop van kleuren maken, dit heb ik gedaan met de kleuren blauw, geel en dit peachy kleurtje op de foto. 

Zulke ondergronden blijven toch mijn favoriete basis ondergronden, tenminste dan moet je de figuurtjes wel rustiger houden met minder kleur natuurlijk. 

Met een zwarte nagellak heb ik vervolgens de palmbomen, zeilboot en dolfijn op mijn nagels gestempeld. 

Op mijn duim heb ik een full size patroon gestempeld voor wat afwisseling. Normaal laat ik nooit mijn duim zien bij nailart of swatches, maar dit keer kon ik het niet laten bij deze stempel afbeelding haha. 
Zelf vind ik hem lekker zomers geworden, ben er best tevreden over! 
Wat vind jij van deze nailart? 

COTM Grafisch

11 months ago
Hoi Hoi! Welkom bij alweer de laatste COTM, het jaar is zo snel voorbij gegaan. Ik vond het super leuk om het 3de jaar van de COTM weer mee te mogen doen. Het thema deze maand is grafisch en uiteraard is er door iedereen weer een totaal andere nailart gemaakt. Kijk je weer gezellig mee?Het thema grafisch vond ik best een moeilijk thema, nou kan je met dit thema wel veel verschillende patronen maken want alle figuren kunnen wel in zo'n nailart.  


Eerst heb ik mijn nagels een witte basis gegeven en met een kwastje heb ik er met een peachy kleurtje een rand om mijn nagels gemaakt. Met zwarte nagellak heb ik er ruitjes tussenin gemaakt. De zwarte nagellak was al stroperig aan het worden dus dat was wel een beetje een gepriegel en het 3 keer overnieuw doen hoorde daar ook bij haha. 


Binnenin de ruitjes heb ik met een mint groen lakje er kleine ruiten in gemaakt. En klaar was mijn nailart! 
En nu naar de andere mooie creaties van de meiden van de COTM.


iOnTrend


Een prachtige creatie van Imke, knap gemaakt vind het een beetje weg hebben van glas in lood! 

Brilliantnails

Cindy heeft veel glitters gebruikt in haar creatie, leuk die accent nagel!

NailsByMalinka


Heel stoer vind ik deze nailart van Malinka, mooie strakke lijnen ook!


KimCarolina

Kim heeft ook een hele leuke nailart gemaakt, ook met een accent nagel, leuk! '

GekOpNagellak


Leuk die grafische figuren die Diana in haar nailart heeft verwerkt. De groene basis is ook heel mooi! 

Dit was dan de laatste COTM hoop dat jullie het leuk vonden om elke maand de nailarts voorbij te zien komen.
Welke nailart vind jij de mooiste? 

Outfit of the day!

1 year ago
Hoi! Dit keer eens iets totaal anders dan jullie gewend zijn op mijn blog. Namelijk een outfit of the day artikel. Al een hele tijd ben ik meer bezig met mode dingetjes outfits bij elkaar zoeken en kleuren combineren. En ik wil jullie daar een beetje in meenemen. Dus er komt naast nagel en make-up artikelen ook een beetje mode op mijn blog kijken. Ben je benieuwd naar mijn outfit? Lees en kijk dan zeker even mee!


Ik zou er ook even bij vermelden waar ik de kledingstukken heb gekocht. Toen ik deze outfit foto's maakte (die overigens gemaakt zijn door een vriendin van mij) waren we samen aan het winkelen en stopten we even in dit parkje.


Mijn kledingstijl is de wat meer nettere kant en ik vind het leuk om op bijvoorbeeld een zwart rokje zoals nu dat met een kleur te combineren. Doordeweeks heb ik vaak spijkerbroeken aan, handiger met werk. Maar in het weekend of als ik ergens heen ga, loop ik graag in rokjes of jurkjes eventueel in combi met een legging.
Voor deze outfit heb ik gekozen voor zwart rokje, deze komt van de Coolcat en is mijn favo rokje op dit moment. Je kunt hem gewoon overal bij combineren. Omdat het nog niet warm genoeg is voor blote benen draag ik er een bordeaux rode legging op. Die een klein beetje wegvalt zie ik op de foto's door de boomstam. Maar hij is dus bordeauxrood en komt van de Primark. 

Het shirtje wat ik aan heb ik een t- shirtje met sterren erop. Deze heb ik gekocht bij The Sting. Het groene jasje wat ik eroverheen draag komt van de America Today, maar deze heb ik al een aantal jaar, maar is super leuk te combineren met bijvoorbeeld donkere kleding, dat maakt het dan weer een stuk vrolijker.

Om mijn outfit helemaal af te maken, heb ik deze armband erbij gezocht. Deze kocht ik laatst bij de Primark. Ik vond hem zo mooi dat ik hem echt niet kon laten liggen. Al is deze iets aan de grote kant, eigenlijk zou er een bloem tussen uit moeten, maar dat is een heel gedoe volgens mij omdat er elastiek in zit.


New Balance waar deze schoenen van zijn is echt mijn favoriete merk! Ze lopen zo fijn, je krijgt er nooit blaren van die ik snel krijg in schoenen. En je kunt er gewoon heerlijk de hele dag op lopen. Nu zit er binnen in wat je een klein stukje kunt zien een groene rand met witte stippen. Dezelfde kleur groen als mijn colbertje dus past mooi bij elkaar vind ik. Waar ik de schoenen heb gekocht weet ik niet meer, het was ergens online. Ter info ik heb maat 37 in schoenen ;)

Wat vind jij moet ik vaker outfit artikelen maken? Let me know in de comments!Websites by this publisher

ui-button
WebsiteViewsUniqueSocialPrice
No records found
Share