MediaKit

Lonneke de Win

Lonneke de Win

Een persoonlijke lifestyle blog waar ik iedere dag een artikel schrijf over alles wat er in mijn leven gebeurd. En geloof me, dit is nogal wat! Ik schrijf artikelen over mijn leven als jonge moeder die ineens verliefd is geworden op een vrouw, over mijn leven met de ziekte van Crohn!

Offered products

  • Post € Login for price

Statistics

0 - 5k
Reach
Measured in the previous month
(unique visitors)
395
Views
Measured in the previous month
5
Domain Authority
995
Trust flow
901
Citation flow
Verified
The statistics of this channel are automatically verified and updated every month by LinkPizza.

Demographics

Gender

Age

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Joeeehoeeee, ik kom terug!

4 months ago

Tja, het was allemaal wat zeg. Ik schreef dagelijk artikelen over mijn leven als jonge moeder maar ineens veranderde in een klap heel mijn leven. Dit is inmiddels alweer drie jaar geleden en het is nu alsof het nooit anders is geweest. Ik moest alles verwerken en dat heb ik op mijn eigen tempo gedaan. Ik wil jullie zoveel vertellen en dat gaat gebeuren, binnenkort!  Ik ben druk bezig met de voorbereidingen maar vanaf 1 april komen er weer dagelijks, in ieder geval wekelijks, artikelen op LonnekeSchrijft!  JOEEEHOEEEE, ik ben terug! 

Het bericht Joeeehoeeee, ik kom terug! verscheen eerst op Lonneke Schrijft.

Reizen met je kind en een chronische ziekte buiten Europa.

a year ago

Op vakantie met je kind. Als de situatie het toelaat proberen wij ieder jaar een tripje te maken naar het buitenland. Wat dat betreft is James een verwende peuter die al twee keer in zijn leven op vakantie is geweest. De eerste gezinsvakantie was in Frankrijk en vorig jaar zijn we naar Spanje vertrokken. De plannen zijn om nog eens naar Amerika te vliegen maar hiervoor zijn er andere voorbereidingen nodig als een tripje binnen Europa zoals oa een ESTA. Later in dit artikel lees je hier meer over. Wat ons betreft is een vakantie met je kind onder de vier jaar prima te doen. Mits jezelf een beetje relaxed blijft. Ik werd bijvoorbeeld hard uitgelachen toen ik een koffer besteedde aan alleen maar speelgoed voor James. Achteraf werd ik hartelijk bedankt. James heeft zowel de vlucht als de vakantie met zijn eigen speelgoed gespeeld en als je kind het naar zijn zin heeft, is het voor de ouders ook gauw goed. Dit jaar zouden we eigenlijk op vakantie gaan naar mijn broer en schoonzus in Amerika. Zij hebben inmiddels een dochter gekregen en een mooi huis gekocht. Hoewel social media een prima platform is om alles te kunnen zien […]

Het bericht Reizen met je kind en een chronische ziekte buiten Europa. verscheen eerst op Lonneke Schrijft.

Wij zijn zwanger en jullie stellen asociale vragen!

a year ago

We hadden 95% kans op een miskraam. Lisa en ik zijn zwanger! Nee, niet allebei naja ook weer wel maar ik, Lonneke, draag het kleine wondertje. De start van onze zwangerschap was trouwens iets minder leuk. De allereerste echo was er namelijk geen hartje te zien, sterker nog, er was überhaupt nauwelijks íets te zien. Er zou 95% zeker een miskraam volgen. Dat was verdrietig en nadat ik met lappen maandverband heb rondgelopen terwijl er niets gebeurde hebben we een gesprek aangevraagd bij de huisarts. Er was nét iets te veel onduidelijkheid. Wij wisten namelijk niet of er wel een vruchtje was maar geen hartje, of dat er helemaal niks zat omdat ze zo weinig zagen. De tweede echo werd een feit, zo’n 4 dagen later en onze hoop was ver te zoeken. Ik had helemaal geen hoop meer en Lisa nog een beetje. De optimist. Ik ging liggen, Lisa hield mijn hand vast en.. ‘Hier is wel degelijk een vruchtje te zien en kijk, het hartje klopt!’. Totaal verbaasd en blij verlieten wij het ziekenhuis. Ik was achteraf een stuk vroeger dan dat we dachten.. Ik besef me maar al te goed dat het niet voor iedereen zo rooskleurig […]

Het bericht Wij zijn zwanger en jullie stellen asociale vragen! verscheen eerst op Lonneke Schrijft.

Channels by Lonneke de Win

lonnekeschrijft.nl

Lonneke de Win Lonneke de Win 0 - 5k
Een persoonlijke lifestyle blog waar ik iedere dag een artikel schrijf!
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with.

Subscriptions