MediaKit of notanotherfitgirl.wordpress.com

notanotherfitgirl


notanotherfitgirl.wordpress.com

Offered products

Not yet available

Margon Groen

Margon Groen

Gender

Language

Dutch

Social Media

Kermisrun Limmen 2017

1 day ago

Het is alweer even terug, maar mijn allereerste georganiseerde loop in mijn Road to Egmond is een feit! Op 9 september liep ik de Kermisrun in Limmen. Geen gewone loop, maar eentje met obstakels en zwempartijen! 

Review: Viking V1 Bluetooth Earphones

3 weeks ago

Muziek is voor mij echt onmisbaar tijdens een training. Zonder muziek ga ik niet op pad, zeker niet voor een langere duurloop. Met een lekkere beat kom ik makkelijker in mijn pas, kan ik pijntjes of irritaties makkelijker buiten sluiten en als ik een lekkere playlist aan heb staan vliegen de minuten en kilometers voorbij. In aanloop naar mijn eerste halve marathon (zie ook Road to Egmond), ben ik me gaan verdiepen in een goede bluetooth set. De kans om de Viking V1 Bluetooth Earphones te testen voor Bluetooth Oordopjes Store liet ik dan ook niet voorbij gaan!

Road to Egmond – Deel 12

1 month ago

14 januari 2018 - De datum waarop het allemaal moet gaan gebeuren. Dat is over iets meer dan vijf maanden! Aanstaande maandag (14-08), precies vijf maanden voor de Halve Marathon van Egmond start de inschrijving. Een datum die al enige tijd duidelijk omcirkeld in mijn agenda staat. Toch vind ik het best spannend om me nu echt in te schrijven voor mijn eerste halve marathon. 

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
No records found
Share