MediaKit of twenty4sevenml.com

twenty4seven

Een leuke blog waar je vele reviews, ervaringen en tips en tricks kan ontdekken van de nieuwste beautytrends en lifestyle hacks!
twenty4sevenml.com

Offered products

Not yet available

Marie-Lynn Rombauts

Marie-Lynn Rombauts

Gender

Language

Dutch

Social Media

Laatste trends! (fashion, interieur en make-up) + BUDGET VRIENDELIJK!!

3 months ago

                      FASHION We durven ons telkens weer gewaagder te kleden. Hier bedoel ik niet mee dat we steeds bloter zijn, maar dat we ons steeds meer uit drukken in kleding. Dit is wat belangrijk is deze tijd, EXPRESSIE. Toch blijft het moeilijk, de winkels hangen … Meer lezen over Laatste trends! (fashion, interieur en make-up) + BUDGET VRIENDELIJK!!

Kruidvat SKINSCIENCE Cleaning Brush

3 months ago

We hebben het waarschijnlijk allemaal al wel eens zien liggen. Maar… is het de moeite om het mee in huis te nemen? Dat wou ik wel eens onderzoeken. Ik heb geen andere elektrische borstel om het te vergelijken maar mijn huid geeft altijd snel een reactie op de kwaliteit dat ik op mijn gezicht smeer/wrijf. … Meer lezen over Kruidvat SKINSCIENCE Cleaning Brush

Contour! Wat? Waarom? Hoe?

4 months ago

Lees deze post en verlaat je pc als contour-pro!  Eerst en vooral, de kwast! Deze hoeft zeker niet duur te zijn, maar het is zeker belangrijk dat hij de juiste vorm heeft. Praktisch is het handiger om een borstel met twee uiteinden te hebben. Deze borstel moet een schuine kant hebben voor de contour en … Meer lezen over Contour! Wat? Waarom? Hoe?

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
No records found
Share