MediaKit of ondeugendespruit.nl

Ondeugende Spruit

BLOG voor moeders van ondeugende spruiten over must-haves, DIY juweeltjes en moederschap perikelen.
ondeugendespruit.nl

Offered products

Not yet available

ondeugendespruit

ondeugendespruit

Language

Dutch

Social Media

Kom uit die kraan!

1 year ago

Regelmatig brengen wij een bezoek aan de bibliotheek en zo hebben wij telkens nieuw leesvoer voor onze spruiten. Vaak komen we thuis met leuk boeken, maar nu hebben we toch weer een topper gevonden! Een van de nieuwe lievelingsboeken van onze spruiten is 'Kom uit die kraan!'Als jouw spruit gek ik op bouwen dan is dit boek zeker een aanrader. Kinderen mogen namelijk niet op de bouw komen en dat weer Bart ook best. Toch kruipt hij op een dag onder heb hek door en dan begint het grote avontuur! 
Bart houdt van de bouwplaats en gaat elke dag kijken naar de grote machines. Wanneer twee pubers hem op een middag uitdagen om op de bouw te gaan terwijl de bouwvakkers aan het eten zijn, doet hij dit. Maar Bart vraagt hen wel om de politie te bellen. En nee, denk nou niet gelijk dat Bart een ondeugende jongen is. Het boek zal je verbazen!  
Een boek met humor met een heel onverwacht einde. Wij hadden dit namelijk niet aanzien komen. Het boek is ook leuk om meerdere keren te lezen, want er valt nog van alles te ontdekken wanneer je de mooie illustraties bekijkt. Het is een erg leuk boek om voor te lezen. Het leest fijn voor en is precies lang genoeg. 

'Kom uit die kraan!' van Tjibbe Veldkamp is onder  andere te koop bij bol.com voor 13,95. 


LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'

Traktatie!

1 year ago

Onze kleinste spruit werd eind september 2 jaar en hij mocht voor  het eerst trakteren op het kinderdagverblijf. Wij trakteren graag gezond en omdat de traktatie ook door de kindjes mee naar huis moet worden genomen is deze traktatie ook nog eens meeneem proof. 


De jongste spruit is gek op rozijntjes en daarom was het een snelle en makkelijke keuze om hiermee aan de slag te gaan. Aangezien ik geen zin en tijd heb om in de nachtelijke uren staan te zwoegen in de keuken of met grote frustratie te knippen en plakken aan de keukentafel ging ik op zoek naar een snelle en toch leuke traktatie en deze heb ik gevonden!


Op de blog PequeOcio kwam ik dit te gekke gratis te downloaden stickervel tegen. Het enige wat je nodig hebt is dus een kleuren printer en stickerpapier.
Benodigdheden:
* doosjes rozijntjes * kleuren printer * stickervellen (a4)  * schaar  * karton/ dik papier * lijm
* vlaggetjes op prikker
* stift  * grote schaal/ mand
Het handige van deze traktatie is dat je deze ook makkelijk van te voren kan maken. Geen stress! Al maak je er een paar per dag, dan kan je ze makkelijk bewaren tot de verjaardag!
Natuurlijk is het leuk om er de naam van je spruit op te schrijven en bijvoorbeeld zijn of haar leeftijd. Zelf kocht ik vlaggetjes en schreef hier zijn naam en leeftijd op! Deze prikte ik in het doosjes met rozijntjes.
Opzoek naar meer inspiratie? Vorig jaar maakte ik voor onze  oudste spruit piratenboten van bananen
LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin' 

Niets gebeurd!

2 years ago

Zo herkenbaar! Spruitjes die na een dag vol uitdaging en avontuur  's avonds doodleuk aan de eettafel zeggen dat ze die dag niets hebben gedaan! Zo ook de spruitjes Niek en Saar van het boek 'Niets gebeurd' van Nike Jansen. Niek deed echter wel een handstand, ging zwemmen en zag muizen. Saar plukte een appel, gleed van een glijbaan en zag een blauwe vlinder. Maar verder was het vooral saai. Oersaai!

Afbeelding: bol.com
Niek en Saar hadden volgens hun zelf een oersaaie dag. Wanneer je het boek gaat lezen samen met je spruitjes en de prachtige illustraties bekijkt beland je plots in een heuse en prachtige fantasie wereld. 
Het is heel leuk om samen met je spruit de tekeningen te bespreken en zo ontdek je samen steeds meer! Zo glijd Saar niet van een glijbaan, maar van een olifantenslurf en Niek zijn handstand was niet op de grond, maar op de kop van een tijger! 
De tekst van het boek is kort en krachtig. Zonder tekeningen zou de tekst ook totaal anders overkomen. De kracht van fantasie en verbeelding komt in dit boek erg naar voren. Leuk! Zeker om samen met je spruit de wondere wereld van fantasie binnen te stappen!
Je koopt 'Niets gebeurd' van Mark Janssen  onder andere bij bol.com voor 14,95
Dit is een gesponsorde post.

LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
No records found
Share