MediaKit of gamebrain.be

Gamebrain - Een brein voor games

Gamebrain - De beste plek voor gaming artikelen, Twitch streams, reviews en previews voor PS4, Xbox One, PC, PS3, Xbox 360, Wii U, PS Vita en 3DS games.
gamebrain.be

Offered products

Not yet available

reshift

reshift

Language

Dutch

Social Media

Test vanaf donderdag alvast de For Honor dedicated servers

4 hours ago

Van donderdag 14 december 14:00 uur tot maandag 18 december 14:00 uur testen geïnteresseerden op PlayStation 4, Xbox One en PC alvast de eerste Open Test van For Honors nieuwe dedicated servers, zelfs wanneer zij de game niet bezitten. Alle deelnemers maken bovendien kans op exclusieve in-game prijzen. De Open Test vindt plaats op een testserver die volledig draait op dedicated servers. Deelnemers hebben tijdens de Open Test toegang tot alle Helden in de 1v1-duel-, 4v4 Dominion- en 4v4 Tribute-modi. Vanaf 13 december 14:00 uur pre-loaden geïnteresseerden de testservers alvast gratis op alle platformen. Voor meer informatie over de prijzen die deelnemers tijdens de Open Test kunnen winnen, ga naar: www.forhonorgame.com/opentest. For Honor is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC, onder meer in de Ubisoft Store.

Het bericht Test vanaf donderdag alvast de For Honor dedicated servers verscheen eerst op Gamebrain | Een brein voor games.

Predator komt naar Ghost Recon Wildlands – Trailer

5 hours ago

Met dank aan FoxNext Games komt de Predator naar Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands. Dit gebeurt tegelijkertijd met de release van de Jungle Storm-update, die vanaf vandaag beschikbaar is op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC. Om het dertigjarige bestaan van de Predator-franchise te vieren, ontvangt Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands een heleboel Predator-gerelateerde content: Gratis Predator-uitdaging Van 14 december tot begin januari mogen alle Ghost Recon Wildlands-spelers het opnemen tegen de Predator in de ultieme jacht. Spelers gaan de moeilijkste uitdaging van heel Ghost Recon Wildlands alleen of met maximaal drie anderen aan en proberen de Predator te verslaan. Predator-aanpassingsvoorwerpen Wanneer spelers de Predator verslagen hebben, ontvangen ze exclusieve items, waaronder het Predator-masker. Daarnaast kunnen spelers hun Ghosts aanpassen en bewapenen met het Predator Pack. Vijftien nieuwe aanpassingsvoorwerpen, wapens en een close combat-aanval die gebaseerd zijn op bekende personages uit de originele film, horen ook bij deze uitbreiding. Ghost War PvP-klasse gebaseerd op de Predator Net als hoofdpersoon Dutch uit de originele Predator-film, maakt de nieuwe Ghost War-klasse gebruik van de Battle Rage-vaardigheid. Deze klasse biedt aanvallende spelers op het PvP-slagveld de kans om nieuwe strategieën te creëren. Ghost War-spelers krijgen toegang tot deze nieuwe klasse met behulp van de Ghost War Pass, de Season Pass of door gebruik te maken van hun Prestige-punten.

Het bericht Predator komt naar Ghost Recon Wildlands – Trailer verscheen eerst op Gamebrain | Een brein voor games.

Pokémon Crystal komt op 26 januari 2018 naar de Nintendo 3DS eShop

5 hours ago

Pokémon Crystal verscheen 17 jaar geleden in Japan en introduceerde toen vele nieuwe en spannende elementen in de Pokémon-franchise. Als uitgebreide versie van Pokémon Gold en Pokémon Silver, was het de eerste Pokémon-game die spelers liet kiezen tussen een mannelijke of vrouwelijke hoofdrolspeler. Ook was het de eerste game die animaties toonde tijdens Pokémon-gevechten. Op 26 januari 2018 komt Pokémon Crystal naar de Nintendo eShop van de Nintendo 3DS-systemen, dezelfde dag verschijnt ook een fysieke, in beperkte oplage verkrijgbare versie in de winkels. Vanaf de dag van de lancering is Pokémon Crystal meteen compatibel met Pokémon Bank, een betaalde dienst die spelers Pokémon uit klassieke Pokémon-games laat overzetten naar de nieuwste games in de serie. Nu Pokémon Crystal ook aan deze dienst is toegevoegd, kunnen spelers Pokémon uit alle hoofddelen in de serie overzetten naar Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon. In deze versie van Pokémon Crystal, krijgen spelers de kans om de mythische Pokémon Celebi te vinden tijdens een evenement dat plaatsvindt na het voltooien van het verhaal. In de originele versie van Pokémon Crystal was Celebi alleen te krijgen met behulp van een speciale accessoire. Net als bij de Nintendo eShop-versies van Pokémon Gold en Pokémon Silver, kan Pokémon Crystal gebruikmaken van de draadloze-communicatie-functie van de Nintendo 3DS-systemen, waarmee spelers samen kunnen genieten van Link Trades en Link Battles. Dankzij de Time Capsule-functie kunnen spelers zelfs ruilen en vechten met Pokémon uit Pokémon Red, Pokémon Blue en Pokémon Yellow: Special Pikachu Edition, die ook verkrijgbaar zijn in de Nintendo eShop voor de Nintendo 3DS. Fans krijgen de kans om hun favoriete Pokémon-games te spelen op een New Nintendo 2DS XL in de stijl van de iconische Pokémon Pikachu, want de New Nintendo 2DS XL Pikachu Edition wordt ook op 26 januari 2018 uitgebracht in Europa. Het systeem wordt geleverd inclusief een 4GB microSDHC-geheugenkaart en een voeding.

Het bericht Pokémon Crystal komt op 26 januari 2018 naar de Nintendo 3DS eShop verscheen eerst op Gamebrain | Een brein voor games.

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
computertotaal.nl
MediaKit: ComputerTotaal - Nieuws, Reviews, How-to's, stel vragen en geef antwoorden
824k
824,000
494.4k
494,400
9.3k
https://www.facebook.com/computertotaal
8.5k
https://twitter.com/Computertotaal
0 € 2.001 - € 3.000
Share