MediaKit of gamebrain.be

Gamebrain - Een brein voor games

Gamebrain - De beste plek voor gaming artikelen, Twitch streams, reviews en previews voor PS4, Xbox One, PC, PS3, Xbox 360, Wii U, PS Vita en 3DS games.
gamebrain.be

Offered products

Not yet available

reshift

reshift

Language

Dutch

Social Media

Doom Patch 6.66 maakt alle DLC gratis

23 hours ago

Doom krijgt Patch 6.66, deze update zorgt ervoor dat gamers alle dlc van Doom voortaan gratis kunnen downloaden. Verder bestaat de dlc uit drie multiplayer wapens, negen maps, drie extra speelbare demons en nieuwe armor sets. Verder voegt de update een nieuw multiplayer progressiesysteem toe, en diverse verbeteringen, waaronder in de interface. Aankomend weekend kun je de game gratis uitproberen op Xbox One. Je krijgt toegang tot twee levels uit de Arcade Mode en toegang tot de gehele multiplayer.  

Het bericht Doom Patch 6.66 maakt alle DLC gratis verscheen eerst op Gamebrain | Een brein voor games.

Graffiti artiest aan de slag met beelden uit Splatoon 2 voor Nintendo Switch

1 day ago

Op zaterdag 22 juli lanceert Splatoon 2 voor de Nintendo Switch. In de typische Nintendo inktshooter Splatoon 2 is het doel om zoveel mogelijk terrein te veroveren door het te bedekken met de kleur inkt van jouw team. In Antwerpen is graffiti artiest Rise One  alvast aan de slag gegaan met het bespuiten van een gevel van een huis met een prachtig stukje artwork uit deze game. Dit is te bekijken in de Minckelerstraat en maakt deel uit van een Street art Antwerp wandeling. Meer informatie: streetartantwerp.com. De game Splatoon 2  bevat heel wat nieuwigheden t.o.v. zijn voorganger, waaronder nieuwe levels, kleding, wapens en een nieuwe multiplayer speelstand: Salmon Run. Werk in deze stand samen met maximaal 3 andere spelers om Salmonieten te verslaan en kostbare eieren te verzamelen. Splatoon 2 is het vervolg op Nintendo’s populaire, familievriendelijke game die draait om het schieten met inkt en het veroveren van terrein. De Inklings keren terug in dit even kleurrijke als chaotische 4-tegen-4 actie-schietspel, geschikt voor spelers van alle leeftijden en niveaus. Wanneer het Nintendo Switch-systeem thuis in de houder staat, kunnen spelers genieten van multiplayer-actie op tv. Maar Splatoon-fans kunnen hun vaardigheden ook onderweg trainen, door het systeem uit zijn houder te halen en ermee in handheldstijl of tafelstijl te spelen. Zowel de twee Joy-Con-controllers als de Nintendo Switch-Pro-controller ondersteunen bewegingsbesturing voor een intuïtieve bediening en nauwkeuriger mikken. De nieuwe wapens en omgevingen voegen tactische diepgang toe en bieden spelers nieuwe strategische opties, waardoor Splatoon 2 frisser dan ooit voelt.

Het bericht Graffiti artiest aan de slag met beelden uit Splatoon 2 voor Nintendo Switch verscheen eerst op Gamebrain | Een brein voor games.

Master X Master – Meet the Masters: Nanurunerk – Trailer

1 day ago

In de nieuwste Meet the Masters video geeft NCSOFT meer details over Nanurunerk, die naar Master X Master komt vanuit de Aion wereld! Hij is de ultieme support, met een kit die volgepakt is met zowel offensieve als defensieve vaardigheden, waardoor hij zijn vrienden kan helpen met krachtige buffs en ook aanzienlijke schade kan toebrengen aan zijn vijanden.

Het bericht Master X Master – Meet the Masters: Nanurunerk – Trailer verscheen eerst op Gamebrain | Een brein voor games.

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPriceAdvertise
computertotaal.nl
MediaKit: ComputerTotaal - Nieuws, Reviews, How-to's, stel vragen en geef antwoorden
824k
824,000
494.4k
494,400
9k
https://www.facebook.com/computertotaal
8.5k
https://twitter.com/Computertotaal
0€ 1.500+
Share