MediaKit of gamebrain.be

Gamebrain - Een brein voor games

Gamebrain - De beste plek voor gaming artikelen, Twitch streams, reviews en previews voor PS4, Xbox One, PC, PS3, Xbox 360, Wii U, PS Vita en 3DS games.
gamebrain.be

Offered products

Not yet available

reshift

reshift

Language

Dutch

Social Media

Laatste hoofdstuk van Little Nightmares Secrets of The Maw vrijgegeven

14 hours ago

Bandai Namco kondigt aan dat The Residence, het derde en laatste hoofdstuk van Secrets of The Maw, nu beschikbaar is. In de eerste twee hoofdstukken, The Depths en The Hideaway, slaagde de Runaway Kid er succesvol in uit de klauwen van Granny te ontsnappen en leerde hij meer over de Nomes. The Residence laat Kid het nu opnemen tegen de mysterieuze Lady. The Residence is nu verkrijgbaar via PlayStation Network, Xbox Live Store, STEAM, GOG.com en zit ook inbegrepen in de Expansion Pass. Een nieuwe video brengt de kamer van de Lady in beeld, alsook angstaanjagende vijanden waar de speler aan moet ontsnappen. Door het oplossen van dodelijke puzzels en het ontwijken van de schaduwmonsters die door de Lady worden opgeroepen, is het mogelijk te overleven. Met enkel een zaklamp in de hand moet Kid de klus zien te klaren en de duistere geheimen van The Maw zien te ontrafelen.

Het bericht Laatste hoofdstuk van Little Nightmares Secrets of The Maw vrijgegeven verscheen eerst op Gamebrain | Een brein voor games.

Nieuwe info over Detective Pikachu voor de Nintendo 3DS onthuld

15 hours ago

Een onvoorziene plotwending leidt tot spannend speurwerk in de nieuwe trailer van Detective Pikachu: kun jij de zaak oplossen? De trailer van deze komende action-adventure game toont onder andere nieuwe personages en spelbeelden. Detective Pikachu verschijnt op 23 maart voor de Nintendo 3DS-systemen. De trailer geeft een voorproefje van verschillende verhalende elementen, waaronder: Problemen in Ryme City!: Ryme City is een stad waarin mensen en Pokémon samenleven. Maar de laatste tijd zetten de doorgaans vriendelijke Pokémon de stad op stelten, zonder duidelijke reden. Terwijl Detective Pikachu en zijn vriend Tim op zoek gaan naar Tims vader, worden ze onbedoeld betrokken bij de mysterieuze zaak van de razende Pokémon. Kunnen ze zowel dit mysterie kraken als Tims vader vinden? De Mysterieuze Mewtwo: Hoewel veel verschillende Pokémon verschijnen in Detective Pikachu, lijkt Mewtwo het dichtst betrokken bij het algehele mysterie. Hoe is Mewtwo met dit alles verbonden? En hoe weet Mewtwo wie Detective Pikachu is? Kleurrijke personages: Vele charmante personages bevolken de straten van Ryme City. Onder hen Pablo Millan, eigenaar van Detective Pikachu’s favoriete café; Frank Holliday, een agent van het Ryme City Police Department; en Meiko Okamoto, een cameraman van de plaatselijke tv-studio. Het ontmoeten en ondervragen van deze personages is deel van de fun. Fans kennen Pikachu misschien als hun favoriete Pokémon, maar in Detective Pikachu kunnen ze iets anders dan gebruikelijk verwachten. Met zijn kenmerkende detectivehoed, norse maar sympathieke houding en droge gevoel voor humor is Detective Pikachu een opvallend nieuw personage met een uniek karakter.  Eentje die vastbesloten is om de mysterieuze gang van zaken in Ryme City tot op de bodem uit te zoeken. Een buitengewoon personage als dit verdient natuurlijk een amiibo die een beetje afwijkt van de norm. Daarom valt de Detective Pikachu amiibo die ook op 23 maart verschijnt niet alleen op door zijn schattige en kleurrijke verschijning, maar ook vanwege het feit dat hij aanzienlijk groter is dan een gewone amiibo. Met behulp van deze forse amiibo kunnen spelers filmpjes ontgrendelen in de Detective Pikachu-game, waardoor een hoop hilarische content beschikbaar komt die ook handige tips kan bevatten. Dezelfde content kan ook zonder amiibo in de game worden vrijgespeeld, maar met behulp van de amiibo krijgen spelers eerder toegang. Help het mysterie kraken in Detective Pikachu. Deze game verschijnt op 23 maart 2018, exclusief voor de Nintendo 3DS-systemen.

Het bericht Nieuwe info over Detective Pikachu voor de Nintendo 3DS onthuld verscheen eerst op Gamebrain | Een brein voor games.

Nieuwe Games with Gold-releases voor maart 2018 onthuld

18 hours ago

Welkom bij een nieuw Games with Gold-overzicht voor Xbox One en Xbox 360! In maart kun je racen en knallen door de prachtige omgevingen van Trials of the Blood Dragon op Xbox One als de kinderen van cybercommando sergeant Rex Power Colt, of de wapens oppakken in de bekroonde en baanbrekende shooter Superhot. Dankzij Backward Compatibility kun je op zowel Xbox 360 als Xbox One aan de slag in het actie-avontuur Brave: The Video Game, gebaseerd op de populaire film van Disney-Pixar. Kraak je liever je hersens? Speel dan de uitdagende puzzel-platformer Quantum Conundrum. Alle games zijn tijdelijk en exclusief beschikbaar voor Xbox Live Gold-leden als onderdeel van het Games with Gold-programma. Met Xbox Live Gold heb je toegang tot het meest geavanceerde multiplayer netwerk. Je krijgt bovendien gratis games en exclusieve ledenkortingen bij Microsoft Store. Dus word vandaag nog lid van Xbox Live Gold en stort je meteen in alle actie! Trials of the Blood Dragon (adviesprijs € 14,99): te downloaden tussen 1 en 30 maart op Xbox One. Superhot (adviesprijs € 24,99): te downloaden tussen 16 maart en 15 april op Xbox One. Brave: The Video Game (adviesprijs € 19,99): te downloaden tussen 1 en 15 maart op Xbox One en Xbox 360. Quantum Conundrum (adviesprijs € 9,99): te downloaden tussen 16 en 31 maart op Xbox One en Xbox 360.

Het bericht Nieuwe Games with Gold-releases voor maart 2018 onthuld verscheen eerst op Gamebrain | Een brein voor games.

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
computertotaal.nl
MediaKit: ComputerTotaal - Nieuws, Reviews, How-to's, stel vragen en geef antwoorden
824k
824,000
494.4k
494,400
9.3k
https://www.facebook.com/computertotaal
8.6k
https://twitter.com/Computertotaal
0 € 2.001 - € 3.000
Share