MediaKit of atelierdevierjaargetijden.nl

Atelier de Vier Jaargetijden

Tips en inspiratie voor de seizoentafel
atelierdevierjaargetijden.nl

Offered products

Not yet available

Thea Bod

Thea Bod

Language

Dutch

Social Media

Op de seizoentafel een tekening van Koning Winter

3 weeks ago

Aankomende week gaat het weer vriezen en dus tijd voor Koning Winter op de seizoentafel. Hieronder een  een foto van mijn Koning Winter die ik eerder maakte.
Kaart getekend voor op de seizoentafel  Afgelopen jaar begon ik met tekenles, in een buurtcentrum bij mij in de stad. Heel erg leuk en iets wat ik al heel erg lang wilde leren  maar het kwam er nooit van. Inmiddels heb ik 10 lessen gehad van een echte juf en ik vind het echt fantastisch !
Ik maakte met Faber Castell aquarel potloden een tekening van mijn eigen Koning Winter, erg moeilijk maar ook heel erg leuk om vooruitgang te zien.  Ik teken op een postcard blokje van Flying Tiger 300 grams aquarelpapier,  niet duur en fijn om mee te beginnen .  
Wat wil jij nog altijd heel graag  leren ?


IJsberen op de seizoentafel

2 months ago

Heel erg lang geleden toen ik begon met het maken van vilt   figuren zag je ijsberen, iglo's, en ook nog eskimo's op de seizoentafel in de winter


Ontwerpen voor de seizoentafel veranderen   Tijden veranderen en ook de ontwerpen voor de seizoentafel veranderen. daarmee.  Wat begon als een stukje natuur van buiten naar binnen halen en daarmee leven met de seizoenen , is verandert in meer ontwerpen die ik huis decoratie noem.
Niets mis mee hoor, ook heel mooi als je ervan houdt en ik maak ook huis decoraties, waarom niet ? Toch heb ik af en toe heimwee naar de seizoentafels van vroeger, noem het nostalgie, of zou het aan mijn leeftijd liggen ?

IJsberen op de seizoentafel 
Ik heb wel wat met ijsberen, vind ze leuk om te zien. Mijn jongste dochter heeft lange tijd rondgelopen met zo'n klein ijsbeertje in haar hand. Het ijsbeertje kwam aan haar einde omdat ze verschroeid was aan een lampje dat op mijn nachtkastje lag en nog altijd opgehangen moest worden !
En ook was het ijsbeertje een keer op school blijven liggen toen ik schoon moest maken op vrijdagmiddag in de klas. Gelukkig was er nog iemand op school en na lang zoeken vonden we het ijsbeertje terug in de kleuterklas.
Afgelopen tijd maakte ik opnieuw deze ijsberen , vooral die kleine zijn zo schattig .

Zie jij nog wel eens eskimo's , ijsberen en iglo's op de seizoentafel ?Kerst op de seizoentafel

2 months ago

Fijne kerstdagen.
Deze kegel popjes maakte ik al jaren geleden en heb ze dit jaar maar eens op de seizoentafel gezet.

Ben je benieuwd wat er op de  seizoentafel bij anderen staat, kijk dan eens op mijn Pinterest bord  https://nl.pinterest.com/seizoentafel/nativity-holy-family-waldorf-nature-table/ 

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
No records found
Share