MediaKit of atelierdevierjaargetijden.nl

Atelier de Vier Jaargetijden

Tips en inspiratie voor de seizoentafel
atelierdevierjaargetijden.nl

Offered products

Not yet available

Thea Bod

Thea Bod

Language

Dutch

Social Media

Op de seizoentafel de draak voor Michaël

3 weeks ago

Vandaag wordt op veel Vrije Scholen het  Michaëlsfeest gevierd.

De draak op de seizoentafel  Ik heb eerlijk gezegd helemaal niets met echte draken, ik vind ze eng zeker nadat ik ze in  Harry Potter gezien had. Draken maken voor op de seizoentafel maken vind ik wel leuk, en deze keer een draak met vleugels gemaakt van sprookjesvilt.
Wat staat er op jouw seizoentafel met Michaël ?
Op de seizoentafel het lijsterbes popje

1 month ago

Herfst op de seizoentafel  Het zal je niet ontgaan zijn dat de afgelopen week de herfst begonnen is. Ik heb een lijsterbes popje gemaakt voor op de seizoentafel.
Het lijsterbes popje Ze is 11 cm.hoog en draagt een jurk van oranje vilt. Daaroverheen een rok die bestaat uit bladeren van groen vilt met geborduurde nerven .Ze draagt 2 vlechten ( die ik vroeger ook had ) van bruine haartjeswol.In haar arm draagt ze een lijsterbes tak gemaakt van een pijpenrager omwikkeld met groene merinowol. De lijsterbesjes heb ik gevilt van oranje merinowol en afgemaakt met een klein Miyuki glaskraaltje.  De Lijsterbes De lijsterbes is een boom die je vast wel kent, ja die met die mooie opvallende oranje besjes die je vast wel eens gezien hebt.

Wat staat er op jouw seizoentafel ?
Hoe maak je een strandtafereel op de seizoentafel ?

2 months ago

De seizoentafel in de zomer 
In de zomer krijgt de seizoentafel  meestal wat minder aandacht en dat is logisch omdat je vaak wat meer buiten bent. Met een simpele kaart, een mooi zomerboek en een bosje bloemen uit de natuur kun je eenvoudig een leuk hoekje maken.

Een strandtafereel op de seizoentafel Misschien ben je al weer terug van vakantie en hebben je (klein)kinderen  wat mooie schelpen, steentjes of andere schatten  meegenomen. Om het vakantiegevoel nog even vast te houden kun je  een strandtafereel maken.

Wat heb je nodig 

  • blauwe doek of laat je (klein) kind een mooie tekening maken voor de achtergrond
  • schelpen of andere schatten 
  • zandkleurige doek of zand

Zeepaardje op de zomer seizoentafel Ik hou van zeepaardjes, vind de kleuren zo mooi ! Onlangs verfde ik sprookjesvilt  en deze kleuren brachten met op het idee om er een zeepaardje van te maken. Het is eerlijk gezegd meer een zeepaard geworden van 28 cm. lang. Voor het versieren gebruikte ik Miyuki glaskralen echt heel erg fijn om mee te werken.


Wat staat er op jouw seizoentafel in de zomer ?


Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
No records found
Share