Publisher

Features

LinkPizza bied verschillende features aan om met je website geld website te verdienen. Via de Marktplaats kun je jezelf promoten om advertorials te schrijven. Via Smartlinks krjig je automatisch betaalde links naar adverteerders. Met de Affiliate Connector sluiten we je automatisch aan bij alle grootte affiliate netwerken.

Marketplace

Promoot je website en/of blog bij adverteerders en brands. Deel je statistieken, categorieën en prijzen zodat de adverteerders je goed kunnen vinden om mee samen te werken. Geef per website aan welke type promotie je wilt werken.

Door de Marktplaats is het voor adverteerders en mediabureaus heel makkelijk om de juiste website te vinden. Zodra een adverteerder heeft aangegeven met jou te willen werken, volgt een check en zullen we de aanvraag doorsturen. Wij factureren de adverteerder en doen de administratie en jij kan je focussen op de promotie.

Als je eenmaal aangemeld bent voor onze Marktplaats zal je direct te vinden zijn voor publishers, hieronder vind je een paar publishers die zich al aangemeld hebben. Door op de url te klikken ga je naar hun mediakit.

WebsiteViews p/mUniqueSocial
shopaholiek.nl
MediaKit: Shopaholiek | Kids Fashion & Lifestyle online magazine
44k
44,000
26.4k
26,400
12.7k
https://www.facebook.com/shopaholiek
237
https://twitter.com/eva_agency
2.7k
https://www.instagram.com/shopaholiek
travelersmagazine.nl
MediaKit: ✓ De leukste en goedkoopste vakanties ✓ TravelersMagazine.nl
60k
60,000
30k
30,000
8.2k
https://www.facebook.com/TravelersMagazine
671
https://twitter.com/TravelersMag
0
mamaliefde.nl
MediaKit: Mamaliefde
418.2k
418,212
270.7k
270,665
15.5k
https://www.facebook.com/mamaliefde
2.9k
https://twitter.com/mamaliefde_
5.1k
https://www.instagram.com/mamaliefde
blogaholic.nl
MediaKit: Blogaholic.nl | Omdat bloggen niet moeilijk is | Blogtips
17k
17,000
10k
10,000
1.9k
https://www.facebook.com/1512405529042071
1.8k
https://twitter.com/blogaholic_nl
381
https://www.instagram.com/blogaholicnl

SmartWords

Met SmartWords voegt LinkPizza automatisch links toe aan je content, lekker makkelijk en vereist geen extra werk aan jouw kant. Tijdens het invoegen word er gekeken naar de inhoud van je content, zo zal het bijvoorbeeld herkent worden als je over een merk praat en zal dit automatisch een link gemaakt worden.

Affiliate Connector

De affiliate connector is het originele product van LinkPizza, door een klein script op je website te plaatsen zullen wij alle links op je websites waar zo mogelijk doorsturen via een affiliate programma, dit houd in dat er een vergoeding aangeboden word op het moment dat iemand een produt koopt via die link.

Bij LinkPizza hebben wij al bijna 40.000 adverteerders aangesloten! En hier heb jij de voordelen van, bespaar tijd door niet meer op te zoek te hoeven gaan naar een betaald linkje. Ook hoef je je geen zorgen te maken als er een adverteerder overstapt (zoals recentelijk albert heijn) naar een ander netwerk want LinkPizza regelt dit automatisch voor jou.

Statistieken

Zodra het script van LinkPizza op website draait zal je statistieken in je dashboard zien verschijnen, hierin kan je terugvinden welke artikelen het goed deden per periode, welke blogposts het meeste geld op hebben geleverd en welke adverteerders de meeste commissie binnengebracht hebben.


Je kan direct zien op je dashboard hoeveel bezoekers je hebt gehad en hoeveel je eraan verdient hebt.
Daarnaast bieden wij ook inzicht in de bestellingen die geplaatst zijn, op die manier kun je direct zien wat goed loopt op je website.

Korte Links

Voor promotie op social media is het helaas niet mogelijk om het script te gebruiken, maar niet getreurd, hiervoor bieden wij verkorte links aan. Voor een link in, kopieer de nieuwe pzz.to link en plaats deze in je post. Als mensen nu het product aanschaffen of de dienst afnemen komt er nog steeds affiliate omzet binnen.

or