MediaKit | Influencer

Caroline Geven

Caroline Geven

4 reviews

1k - 10k

Voor vrouwen die het leven niet al te serieus nemen en zelf de verantwoordelijkheid pakken. Geen slachtoffers, maar aanpakkers.

Collab
Successful LinkPizza collaborations: 16
kaktussen.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
366
Views
946
kaktussen.nl
Op deze website verzamelt Caroline haar ervaringen en geeft ze haar ongezouten (en soms ongefundeerde) meningen over zwanger zijn, bevallen en het moederschap, met als doel openlijkheid te verschaffen in de keiharde realiteit van dit alles. Kaktussen is ontstaan nadat ze merkte dat we niet meer openlijk durven te zijn over hoe zwaar $#!% het leven als moeder soms is. We worden bekritiseerd door onze (schoon)ouders en vaak heeft zelfs de caissière van de buurtsuper een mening die ze niet onder stoelen of banken steekt. Toch willen we allemaal maar twee dingen: acceptatie en weten dat je niet de enige bent die dit meemaakt.
Collab
Unique Visitors
659
Views
757
Verified
215
Domain Authority
929
Trust flow
238
Citation flow
670
TF/CF
88

Demografie volgers

Gender

Age

Location

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Een strak spaarplan maken én toch leven, zo doe je dat

a year ago

“Wanneer wil jij eigenlijk met pensioen?” Het was ergens in de herfst van 2020 en ik was nogal obsessief bezig met financieel overzicht krijgen. Ik was al een jaar officieel zelfstandig ondernemer en dat betekende dat ik nu toch echt een keer moest nadenken over mijn pensioen. Ooit. En salarisverhoging. Nu. En die nieuwe droomkeuken. ... Een strak spaarplan maken én toch leven, zo doe je dat

Het bericht Een strak spaarplan maken én toch leven, zo doe je dat verscheen eerst op Kaktussen.

Ik heb letselschade opgelopen, wat moet ik doen?

a year ago

Stel je voor, je hebt een ongeluk gehad op het werk en je hebt hierdoor letselschade opgelopen. Denk bijvoorbeeld aan het breken van een been of arm door slecht onderhoud aan een apparaat. Jouw ongeval had dus voorkomen kunnen worden door de werkgever. Je kunt een tijdje niet meer werken én je hebt extra (ziekte) ... Ik heb letselschade opgelopen, wat moet ik doen?

Het bericht Ik heb letselschade opgelopen, wat moet ik doen? verscheen eerst op Kaktussen.

Zo installeer je een inbouwarmatuur | stap voor stap gids

a year ago

Vraag je je af hoe je een inbouwarmatuur op een aansluitdoos installeert? Wil je je man al in de arm nemen? Niet doen! Kaktussen is hier om te helpen met een video die alle details bevat! Kom meer te weten over het vervangen van een verzonken plafondlamp wanneer je vandaag deze blog leest en een ... Zo installeer je een inbouwarmatuur | stap voor stap gids

Het bericht Zo installeer je een inbouwarmatuur | stap voor stap gids verscheen eerst op Kaktussen.

Let's get started:
Collab
Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit