Influencer media kit of Marcelina de Boer-Walma

Marcelina de Boer-Walma

Marcelina de Boer-Walma

2 reviews

1k - 10k

Ik ben Marcelina, blogger op Acupofhappiness.nl, actief op instagram (@marcelinadeboer) en ik ben heel graag creatief bezig. Verder verzorg ik een lief hondje, Beer en ik ben gek op uitdagingen. In het dagelijkse leven ben ik juffrouw :)


Successful LinkPizza collaborations: 11
marcelinadeboer

Statistics for the biggest channel
Followers
147
Interactions
298
Engagement
493
marcelinadeboer
Dit is mijn online fotodagboek. Ik plaats foto's van mijn pasgeboren zoontje, de reizen die ik graag maak met mijn man Dirk en ik plaats graag foto's van mijn schattige hondje. Verder deel ik posts over mijn blog, tips en nog veel meer! Ik heb een brede blog (www.Acupofhappiness.nl) en ik heb ook een brede Instagram. Ik blog over reizen, lifestyle en creativiteit en dat zie je terug op mijn instagram. Ook blog ik regelmatig over mijn persoonlijke bezigheden en onder haast elke foto op Instagram kan je een #instablog lezen. Dat vind ik leuk om te doen. Ik heb een passie voor foto's maken en schrijven en dat is natuurlijk perfect voor instagram. Ik werk graag samen met bedrijven, omdat ik iedereen de kans wil geven om te groeien. Zowel jonge als grotere bedrijven. Ik ben eerlijk en ik hou ook van transparantie tegenover mijn volgers.
Followers
162
Interactions
770
Engagement
222
Posts
536

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Luxe buitenverblijven van De VerandaSpecialist

Findability
a year ago
Fijne samenwerking!

Start een bedrijf of webshop

4 years ago
fijne samenwerking met Marcelina!
Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Start a trial subscription and get 7 days free access to all media kits. This gives you insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Placing campaigns is not covered by the subscription. Would you rather spar with us about the possibilities of LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service