Influencer media kit of Marcelina de Boer-Walma

Marcelina de Boer-Walma

Marcelina de Boer-Walma

2 reviews

1k - 10k

Ik ben Marcelina, blogger op Acupofhappiness.nl, actief op instagram (@marcelinadeboer) en ik ben heel graag creatief bezig. Verder verzorg ik een lief hondje, Beer en ik ben gek op uitdagingen. In het dagelijkse leven ben ik juffrouw :)

Successful LinkPizza collaborations: 11
marcelinadeboer

Statistics for the biggest channel
Followers
289
Interactions
671
Engagement
796
marcelinadeboer
Dit is mijn online fotodagboek. Ik plaats foto's van mijn pasgeboren zoontje, de reizen die ik graag maak met mijn man Dirk en ik plaats graag foto's van mijn schattige hondje. Verder deel ik posts over mijn blog, tips en nog veel meer! Ik heb een brede blog (www.Acupofhappiness.nl) en ik heb ook een brede Instagram. Ik blog over reizen, lifestyle en creativiteit en dat zie je terug op mijn instagram. Ook blog ik regelmatig over mijn persoonlijke bezigheden en onder haast elke foto op Instagram kan je een #instablog lezen. Dat vind ik leuk om te doen. Ik heb een passie voor foto's maken en schrijven en dat is natuurlijk perfect voor instagram. Ik werk graag samen met bedrijven, omdat ik iedereen de kans wil geven om te groeien. Zowel jonge als grotere bedrijven. Ik ben eerlijk en ik hou ook van transparantie tegenover mijn volgers.
Followers
907
Interactions
635
Engagement
152
Posts
416
Verified
137

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

Start a trial subscription and get free access to our marketplace for 7 days. This gives you insight into the media kits and rates of all our influencers and bloggers. Placing campaigns is not covered by the trial subscription. Would you rather spar with us about the possibilities at LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Edit
Contact

Ask your question directly to Marcelina de Boer-Walma

0/5000