MediaKit | Influencer

Odile Matthijsse

Odile Matthijsse

5 reviews

10k - 50k

Ik ben Odile, 30 jarige moeder van twee zoontjes. Ik ben blogger op gomommygo.nl sinds 2014 en tevens werk ik als grafisch vormgever.

Collab
Successful LinkPizza collaborations: 18
gomommygo.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
449
Views
84
gomommygo.nl
Gomommygo.nl is hét blog voor ouders vol persoonlijke & inspirerende blogs, leuke facts, lifestyle, veel informatie en de leukste kinderkleding. Hier lees je over alles wat met het ouderschap te maken heeft én meer, omdat het leven natuurlijk niet alleen uit 'parenting' bestaat.
Collab
Unique Visitors
655
Views
370
Verified
757
Domain Authority
55
Trust flow
29
Citation flow
552
TF/CF
683

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Mijn ervaring met een shampoo bar als curly girl

a year ago

“Verbeter de wereld, begin bij jezelf” is een gezegde wat vaak in de mond wordt genomen. Met de start van een nieuw jaar besloot ik hier gehoor aan te geven. Nee, ik ben niet ineens milieuactivist geworden en woon ook niet in een energiezuinig hutje op de hei, maar ik ben van mening dat alle beetjes helpen. En daarom ben ik van shampoo flessen overgestapt naar een milieuvriendelijker alternatief: de shampoo bar.

Het bericht Mijn ervaring met een shampoo bar als curly girl verscheen eerst op Go Mommy Go.

Dé vakantietip van 2020: Bungalowpark de Leistert

2 years ago

Voor veel mensen is de eerste maand van het nieuwe jaar hét moment om te gaan kijken wat de vakantiebestemming voor aankomende vakantieperiodes gaat worden. Wordt het een vakantie in eigen land, binnen Europa of een verre bestemming? Het is in ieder geval voordelig om in januari te boeken omdat je de kosten wat kunt

Het bericht Dé vakantietip van 2020: Bungalowpark de Leistert verscheen eerst op Go Mommy Go.

5 verrassende redenen waarom je Frozen 2 moet kijken!

2 years ago

Zeg je Frozen, dan zing je waarschijnlijk gelijk “Let it gooooo“. En jawel, ook Frozen 2 heeft een knaller van een hit! Naast de fantastische liedjes (zingt ondertussen Into The Unknown) zijn er nog een aantal redenen waarom je ook de sequel moet zien. En sommige redenen zijn verrassend leuk! Ik ging een paar weken

Het bericht 5 verrassende redenen waarom je Frozen 2 moet kijken! verscheen eerst op Go Mommy Go.

Let's get started:
Collab
Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit