Influencer media kit of Simone

Simone

Simone

5 reviews

1k - 10k

Schrijft met veel passie over de reizen die ze maakt, is dol op sushi en verslaafd aan series kijken, boeken lezen en films kijken! Daarnaast schrijft ze over alles waar zij gelukkig van wordt!

Successful LinkPizza collaborations: 22
simscupoftea.com

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
185
Views
769
simscupoftea.com
Travel, Lifestyle & Entertainment
Unique Visitors
499
Views
539
Verified
906
Domain Authority
943
Trust flow
674
Citation flow
345
TF/CF
783

Demografie volgers

Gender

Age

Location

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

5 tips voor een kleine woonkamer met ruime uitstraling 

2 months ago

Heb je slechts een kleinere oppervlakte die je kan inrichten als de woonkamer? Geen paniek, want door het maken van de juiste keuzes, creëer je makkelijk een illusie van ruimte. Daarnaast bespaar je heel wat op je energierekening doordat ze sneller opwarmt. Belangrijk is wel dat je geen rommel laat rondslingeren, want dit geeft al snel een chaotische indruk. En laat dat nu net hetgeen zijn wat je woonkamer niet hoeft uit te stralen. Volgende tips voor een kleine woonkamer helpen je alvast met het verruimen van een compacte leefruimte.

Het bericht 5 tips voor een kleine woonkamer met ruime uitstraling  verscheen eerst op Sim's Cup Of Tea.

De ideale vloerbedekking voor een badkamer

2 months ago

Het inrichten van een nieuwe badkamer is een leuke uitdaging. Je doet het waarschijnlijk niet dagelijks. Je kunt veel kanten op, maar je moet ook kijken naar de ruimte die je beschikbaar hebt. Zeker als je een kleinere badkamer hebt, is het belangrijk om op een creatieve en slimme manier je badkamer in te delen.

Het bericht De ideale vloerbedekking voor een badkamer verscheen eerst op Sim's Cup Of Tea.

Snel flesvoeding klaarmaken? Gebruik de Baby Brezza Formula Pro Advanced!

3 months ago

Iedere kersverse ouder herkent zich vast in het volgende: zodra een newborn honger heeft laten ze dit goed merken en willen ze binnen niet al te lange tijd gevoed worden. Als je borstvoeding geeft is dit zo gepiept. Indien je flesvoeding geeft gaan er vaak wat meer handelingen aan vooraf en zal je kindje iets langer moeten wachten. Dat laatste vinden ze meestal niet heel fijn. En jij als ouder waarschijnlijk ook niet in de nachten, wanneer zowel jij als de baby weer snel willen slapen na het voedmoment. De Baby Brezza Formula Pro Advanced is een ideale gadget voor iedereen waarbij snel flesvoeding klaarmaken een must is. Zie het een beetje als een Senseo apparaat, maar dan voor baby's.

Het bericht Snel flesvoeding klaarmaken? Gebruik de Baby Brezza Formula Pro Advanced! verscheen eerst op Sim's Cup Of Tea.

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

Start a trial subscription and get free access to our marketplace for 7 days. This gives you insight into the media kits and rates of all our influencers and bloggers. Placing campaigns is not covered by the trial subscription. Would you rather spar with us about the possibilities at LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Edit
Contact

Ask your question directly to Simone

0/5000