MediaKit

Jamey Herben

Jamey Herben

Mijn naam is Jamey Herben (29 jaar) en ik ben de eigenaar van Jamey.nl en een aantal andere sites. Ik schrijf over alles wat mij bezig houdt, maar in het bijzonder over fashion, interieur, beauty en het moederschap.

4 reviews

Offered products

  • Giveaway € Login for price
  • Post € Login for price
  • Review € Login for price

Statistics

25k - 50k
Reach
(unique visitors)
584
Views
625
Domain Authority
102
Trust flow
756
Citation flow
Verified

Demographics

Gender

Age

Top 5 countries

Netherlands - 92%
Belgium - 6%
Germany - 1%
France - 0%
United States - 0%

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Winter schoenen trends van dit moment

a day ago
Brrr, het wordt nu echt winter! De sneakers met blote enkels worden te koud, tijd voor winterse schoenen die lekker warm zijn! In dit artikel delen wij de winter schoenen trends van dit moment met je, zodat jij precies weet waar je naar op zoek moet. Lees je mee? Boots Stoere boots blijven eigenlijk elke winter weer terugkomen, zo ook dit jaar. Iedere vrouw zou een paar boots in de kast moeten hebben, je kunt deze namelijk bij iedere outfit combineren! Zo draag ik ze graag bij een jurk of rok voor een stoer effect, maar ook bij een skinny

Een warm interieur creëer je zo!

3 days ago
Tegenwoordig zien we veel lichte kleuren als het om interieur gaat, bijvoorbeeld wit en beige. Maar in dit blog gaan we eens een ander soort interieur bekijken, namelijk met warme kleuren zoals bruin en zand. Wij geven je een aantal tips hoe jij een warm interieur creëert, lees je mee? Houten meubels Hout staat met stipt op 1 als het gaat om een warme uitstraling. Maar eigenlijk alle natuur producten wel! Hout kun je gemakkelijk verwerken in je meubels, zoals in een eettafel of dressoir. Een mooie en stoere houtsoort is mangohout, hout afkomstig van de mangoboom. Mangohout heeft een

Mijn perfecte mascara routine

4 days ago
Ik draag tegenwoordig niet meer heel veel make-up. Een beetje concealer een beetje blush en uiteraard mascara. In dit artikel vertel ik jullie mijn geheimen voor mooi gekrulde en goed gesepareerde wimpers! Ik kan écht genieten van wat tijd om te tutten met nieuwe make-up. Maar met twee kids en een druk schema kom ik er vaak niet aan toe of heb ik er gewoonweg geen zin in. Daarom is een korte snelle routine toch belangrijk. Zo loop ik tenminste niet als een spook de deur uit. Naast wat concealer en een blush focus ik mij vooral op mijn wimpers.

Channels by Jamey Herben

jamey.nl

Jamey Herben Jamey Herben 25k - 50k
place to go voor de fashionista met een maatje meer. Maar ook reizen, lifestyle en Home.

jamey.nl

Jamey Herben Jamey Herben 10k - 25k
Content creator & Mompreneur

jameynl

Jamey Herben Jamey Herben 0 - 5k
De place to go voor de fashionista met een maatje meer. Maar ook reizen, het moederschap e

mamaisblut.nl

Jamey Herben Jamey Herben 0 - 5k
Voor de vrouw met een klein budget en grote dromen

mommylovespink.nl

Jamey Herben Jamey Herben 0 - 5k
De site voor de vrouw die graag moeder wil worden, zwanger is, en natuurlijk baby en kind.
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with.

Subscriptions