MediaKit

Lodi

Lodi

Lodi, 40+, getrouwd en moeder van twee jongens (2007+2009). Ik probeer me -op hoge hakken- staande te houden in een mannen huishouding en gooi af en toe rijkelijk met roze confetti.

2 reviews

Offered products

  • Post € Login for price
  • Review € Login for price

Statistics

0 - 5k
Reach
Measured in the previous month
(unique visitors)
981
Views
Measured in the previous month
548
Domain Authority
46
Trust flow
516
Citation flow
Verified
The statistics of this channel are automatically verified and updated every month by LinkPizza.

Demographics

Gender

Age

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Paper Mario: The Origami King- Nintendo switch + Win een give away pakket

2 weeks ago

Nu de schoolvakanties zijn begonnen komt Nintendo Switch met een nieuwe spel: Paper Mario: The Origami King. In dit spel ga je met Mario en Olivia op een komisch avontuur dat je naar alle uithoeken van een papieren wereld brengt! Naast een review ook een super leuk give away pakket! Een echt vakantie spel Is …

Het bericht Paper Mario: The Origami King- Nintendo switch + Win een give away pakket verscheen eerst op lodiblogt-Een eigentijds Lifestyle Blog.

De pluspunten van een slimme thermostaat in huis

2 weeks ago

Wat zijn de pluspunten van een slimme thermostaat in huis en waarom zou je hier voor kiezen? Ook al is het nu zomer en staat de verwarming niet aan, die tijd komt natuurlijk wel weer en zorg dan dat je alle voordelen van een slimme thermostaat in huis hebt! In de zomer werken aan het …

Het bericht De pluspunten van een slimme thermostaat in huis verscheen eerst op lodiblogt-Een eigentijds Lifestyle Blog.

Café- restaurant De Eendracht – nu ook in Hilversum en Blaricum

2 weeks ago

Vind jij het ook fijn dat de terrassen en restaurants weer open zijn? Van de week gingen wij voor het eerst weer uit eten en wel naar De Eendracht in Hilversum. Dit restaurant is samen met De Eendracht in Blaricum toegevoegd aan de Eendracht familie. Ook de kinderen kunnen mee Heerlijk dat we weer bij …

Het bericht Café- restaurant De Eendracht – nu ook in Hilversum en Blaricum verscheen eerst op lodiblogt-Een eigentijds Lifestyle Blog.

Channels by Lodi

lodiblogt.nl

Lodi Lodi 0 - 5k
Een eigentijds Lifestyle Blog

lodiblogt

Lodi Lodi 0 - 5k
Lodiblogt- 🇳🇱blogger- 💻 content creator- 💍- 👨‍👩‍👦‍👦 mama van twee- ❤️
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with.

Subscriptions