Influencer media kit of Marion Stam

Marion Stam

Marion Stam

6 reviews

1k - 10k

Mam is de hort op een reis- en lifestyle blog waar je leuke wandel- en fietsroutes, betaalbare hotels, inspirerende stedentrips, bespaartips en betaalbare dagjes-uit kunt vinden. Ook vind ik het leuk om activiteiten in mijn eigen omgeving te belichten; want ook in het Noorden is veel te beleven.


Successful LinkPizza collaborations: 27
mamisdehortop.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
943
Views
287
mamisdehortop.nl
Mam is de hort op is een reis- en lifestyle blog waar je leuke wandel- en fietsroutes, betaalbare hotels, inspirerende stedentrips, bespaartips en betaalbare dagjes-uit kunt vinden. Ook vind ik het leuk om activiteiten in mijn eigen omgeving te belichten; want ook in het Noorden is veel te beleven. Omdat ik het leuk vind om allerlei dingen uit te zoeken, te regelen, te ontdekken én een neus heb voor betaalbare uitjes, onderscheid ik mij van alle andere blogs over reizen, slapen, eten & drinken. Het resultaat van mijn uitzoekerij vind je in de artikelen die op mijn website verschijnen, maar ook op mijn sociale media kanalen.
Unique Visitors
499
Views
523
Verified
83
Domain Authority
806
Trust flow
844
Citation flow
971
TF/CF
520

Demografie volgers

Gender

Age

Location

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Ontdek Drenthe door de ogen van Van Gogh

a week ago

Dit najaar is het 140 jaar geleden dat Vincent van Gogh in Drenthe verbleef. Vandaar dat op verschillende plekken in de provincie Drenthe extra aandacht wordt besteed aan het Drentse verhaal van de bekende kunstschilder.

Het bericht Ontdek Drenthe door de ogen van Van Gogh verscheen eerst op .

Met seniorenkorting 20 keer voordelig de hort op

a week ago

Leuke dingen doen en de hort op gaan, worden als je ouder bent een stuk goedkoper. Je krijgt namelijk seniorenkorting op museumkaartjes, de tram en de bus maar ook op verschillende uitstapjes.In deze blog zet ik een aantal aantrekkelijke aanbiedingen voor je op een rijtje.

Het bericht Met seniorenkorting 20 keer voordelig de hort op verscheen eerst op .

5 Tips voor het vinden van een voordelige kerstboom

a week ago

Heb jij al een voordelige kerstboom gekocht? Mensen kopen namelijk steeds vroeger een kerstboom. Omdat de kerstboom steeds duurder wordt ben ik op zoek gegaan naar een voordelige kerstboom. In deze blog vind je 5 tips.

Het bericht 5 Tips voor het vinden van een voordelige kerstboom verscheen eerst op .

Uitvaart organiseren

4 years ago
Hele fijne samenwerking

T-Mobile Samsung S8

6 years ago
Top samenwerking, goed tarief en mooie engagement op de website!
Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Start a trial subscription and get 7 days free access to all media kits. This gives you insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Placing campaigns is not covered by the subscription. Would you rather spar with us about the possibilities of LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service