MediaKit | Influencer

Dennis van Houts

Dennis van Houts

14 reviews

50k - 150k

Dennis van Houts, 40 jaar oud en tien jaar schrijfervaring. Ik blog sinds 8 jaar op CooleSuggesties.nl, een platform voor jongens en mannen. Naast reviews schrijf ik ook lifestyle-artikelen en suggesties die het leven leuker en makkelijker maken.

Collab
Successful LinkPizza collaborations: 77
coolesuggesties.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
615
Views
366
coolesuggesties.nl
CooleSuggesties.nl is een blog voor jongens en mannen. Voor beide groepen bespreek ik interessante zaken, zoals boeken (waaronder leesboeken, informatieve boeken en kookboeken), speelgoed, spellen, films en andere zaken op het gebied van voeding, sport en lifestyle.
Collab
Unique Visitors
360
Views
973
Verified
226
Domain Authority
747
Trust flow
476
Citation flow
464
TF/CF
483

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 82%
Belgium - 14%
Germany - 0%
United States - 0%
United Kingdom - 0%

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Agenda: Nationale Week Zonder Vlees

a year ago
Onlangs zijn alle 61 partners van de Nationale Week Zonder Vlees bekend gemaakt. De steun voor de Week Zonder Vlees is ook dit jaar onverminderd groot. De campagne wordt breed gesteund door bedrijven in de voedingsindustrie, waaronder acht grote supermarkten.

Veiligheid voorop: sta stevig in je veiligheidsschoenen

a year ago
Voor veel ondernemingen en bedrijven zijn felle richtlijnen als het aankomt op veiligheid en zorg voor je klanten. Maar er is altijd meer dan je zou denken. Je kunt met kleine elementen ook zorgen voor een goede veiligheid voor jezelf, zodat je onbezorgd verder kunt met waar je goed in bent. Maar hoe kies je de juiste veiligheidsschoen?

De mooiste dierenfabels en fantasierijke gedichten voor kinderen

a year ago
Ik vind poëzie leuk. Er zijn natuurlijk al superveel gedichten gemaakt. Dat gaat van gedichten met inhoud tot gedichten die nergens over gaan. De schrijvers kunnen los gaan in wat ze schrijven, er is niemand die er iets van zegt. Voor me heb ik twee boeken met gedichten die speciaal voor kinderen zijn geschreven. De titels geven al het nodige prijs, we gaan richting de dieren en het andere boek is erg fantasievol.
Let's get started:
Collab
Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit