Influencer media kit of Romy

Romy

Romy

18 reviews

10k - 50k

Mijn naam is Romy en ik ben de enthousiaste blogger en tekstschrijver achter Vaker Vrolijk. 30 lentes jong en het liefst zo vaak mogelijk vrolijk. Op mijn blog verschijnen artikelen over alles wat het leven leuker maakt. Van interieur tot kleding. En van fijne lijstjes tot positieve nadenkers.


Successful LinkPizza collaborations: 56
vakervrolijk.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
841
Views
874
Last updated: 2 weeks ago
vakervrolijk.nl
Zin in vrolijke lijstjes, een positieve boost of een persoonlijk artikel met een glimlach? Voor al die dingen ben je bij Vaker Vrolijk op de juiste plek. Ik blog over alles wat mij (en hopelijk jou ook) vrolijk maakt. Mijn doel? Dat jij met een glimlach op je gezicht mijn blog weer verlaat.
Unique Visitors
926
Views
989
Verified
284
Domain Authority
405
Trust flow
323
Citation flow
892
TF/CF
809
Last updated: 2 weeks ago

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 85%
Belgium - 14%
Germany - 0%
Spain - 0%
United States - 0%

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Mijn ervaring met een Stoov-warmtekussen: is het wat? (#nospon)

2 weeks ago
De Stoov. Waar ik ook keek op Instagram, ik zag hem continu opduiken. Het algoritme wist blijkbaar dat ik een tikkeltje gevoelig ben voor roze velours kussens die ook nog mijn koukleumenlijf lekker warm houden en energie besparen. Na bijna een jaar wikken en wegen, ging ik toch overstag. Mijn oude vertrouwde kruik ging kapot. En aangezien ik die dagelijks gebruik, besloot ik mezelf het cadeau der cadeaus te geven: hét Stoov-warmtekussen. Maar is zo'n kussen echt het forse prijskaartje waard? Vind ik het fijner dan een kruik? En snap ik de hype nu ik zelf zo'n kussen in huis heb? Ik deel mijn eerlijke ervaring met een Stoov-warmtekussen.

Werkstress voorkomen? 27 super-praktische tips voor meer rust

2 weeks ago
Nog 29 ongelezen e-mails, 3 gemiste oproepen en 4 langdradige vergaderingen te gaan. En dan moet je ook nog een offerte de deur uit doen, een reeks taken uit je agenda proberen af te vinken én de collega die de hele ochtend al op je schouder tikt antwoord geven op haar prangende vraag. Help, werkstress alom! Ik ben zelf ook een stressgevoelig type, maar heb me - sinds ik ondernemer ben - heel wat trucjes eigen gemaakt om werkstress te voorkomen. Want hoe stressvol en "dynamisch" je werk ook is, met sommige simpele aanpassingen is élke baan op z'n minst iets minder stressgevend te maken. Dit zijn mijn 27 tips.

Gebakken gnocchi met pesto, limabonen en romige saus (vegan)

2 weeks ago
Voor gebakken Italiaanse pastaballetjes (a.k.a. gebakken pesto) kom ik met liefde zelfs om de meest onmogelijke tijden nog mijn bed uit. En voor één combinatie al helemaal: gnocchi met pesto. Serveer deze geweldig lekkere meelballetjes met een romige saus van pesto, limabonen en groene groenten en je kunt reken op een lentefeestje op je bord. Een vleugje Italiaanse smaken met een flinke scheut romigheid, heel veel smaak en ook nog verrassend veel groenten. En het wordt nog iets beter: in maar 25 minuten heb je deze gnocchi-favoriet al stomend en geurend op tafel staan. Met dit recept maak je dit verfrissende gerecht zelf.

Verhuizen? Denk aan je internet abonnement

Linkbuilding
5 months ago
Fijn en snel contact, bovendien is het een artikel geworden dat ook echt iets toevoegt. Dankjewel!

Groeipapier van Greengiving.nl

Linkbuilding
9 months ago
Fijne, flexibele samenwerking. Artikelen van Romy worden ook daadwerkelijk gelezen en bereiken je doelgroep.

Natuurhuisje.nl - online vindbaarheid

Linkbuilding
10 months ago
Fijne samenwerking en snel schakelen.
Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Signup for free and get insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Would you rather receive a quote or discuss the possibilities? Contact us or schedule a demo.

* limited amount of searches and complete mediakits}

Sign up
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service