Influencer media kit of Romy

Romy

Romy

17 reviews

10k - 50k

Mijn naam is Romy en ik ben de enthousiaste blogger en tekstschrijver achter Vaker Vrolijk. 28 lentes jong en het liefst zo vaak mogelijk vrolijk. Op mijn blog verschijnen artikelen over alles wat het leven leuker maakt. Van interieur tot kleding. En van fijne lijstjes tot positieve nadenkers.


Successful LinkPizza collaborations: 53
vakervrolijk.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
531
Views
595
vakervrolijk.nl
Zin in vrolijke lijstjes, een positieve boost of een persoonlijk artikel met een glimlach? Voor al die dingen ben je bij Vaker Vrolijk op de juiste plek. Ik blog over alles wat mij (en hopelijk jou ook) vrolijk maakt. Mijn doel? Dat jij met een glimlach op je gezicht mijn blog weer verlaat.
Unique Visitors
394
Views
102
Verified
14
Domain Authority
992
Trust flow
397
Citation flow
923
TF/CF
871

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 85%
Belgium - 14%
Germany - 0%
Spain - 0%
United States - 0%

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Tweedehands interieur bij elkaar sprokkelen? 9 tips voor sprokkelgeluk!

a week ago
Al een paar keer ben ik door Bart beschuldigd van een dure interieursmaak. En ja, daar heeft mijn lieve vriend enigszins gelijk in. Gelukkig gaat er tegelijkertijd een koopjesjager en een kringloopgelukszoeker in mij schuil. Ik mag graag door tweedehands winkels rondlopen en het internet doorzoeken in de hoop om tweedehands schatten te vinden waar ik én mijn portemonnee blij van worden. Nu kreeg ik laatst de vraag hoe je dat eigenlijk doet: het leuke spul vinden tussen de meuk. Maar echt, een tweedehands interieur bij elkaar sprokkelen is geen Olympische sport. Iedereen kan het en het is nog reuze-leuk ook. Dit zijn mijn 9 tips voor extra veel sprokkelgeluk.

Noedels met pinda, vegan kip & veel groenten (simpel recept!)

a week ago
Als je voor makkelijk wilt gaan, dan zijn noedels perfect. Ze zijn klaar in een paar minuten en smaken goed bij elke willekeurige wok. Zelf eet ik noedels in allerlei mogelijke combinaties. Maar er is één noedelcombinatie die het voor mij wint van alle andere variaties: noedels met pinda. Voor deze maaltijd maak ik zelf een heerlijke pindasaus-achtige woksaus waar ik krokant gebakken vegan kipstukjes doorheen roer. Daar wok je allerlei groenten bij die je toevallig nog in de koelkast hebt liggen en voor je weet staat er iets heerlijks op tafel. Zonder pakjes en zakjes én zonder al te veel moeite! Ik verklap je graag hoe ik dit recept maak.

14 treinbestemmingen in Europa voor een citytrip per trein

a week ago
Op vakantie gaan doe ik het liefst zonder ellenlange autoritten. En in het kader van duurzaamheid stap ik liever zo min mogelijk in het vliegtuig. Dan blijft er één ideale optie over: op reis gaan met de trein. Ik heb dit nu meerdere keren gedaan en het bevalt me uitstekend. Je hoeft niet zelf op de weg te letten, je mag meer bagage meezeulen dan in het vliegtuig en je zit ook nog eens comfortabeler dan in een krap vliegtuigstoeltje. Dus ja, dat treinen smaakt wat mij betreft naar meer! Gelukkig zijn er genoeg leuke treinbestemmingen in Europa, soms zelfs op maar een paar uur afstand. Dit zijn 14 mooie treinbestemmingen die ik je kan aanraden of die hoog op mijn eigen nog-naartoe-treinen-lijstje staan.

Be Koala | Hoofdkussens op maat

Conversion
3 months ago
Heel mooi artikel en prettig contact

Natuurhuisje.nl - online vindbaarheid

Findability
2 months ago
Fijne samenwerking en snel schakelen.

Groeipapier van Greengiving.nl

Findability
a month ago
Fijne, flexibele samenwerking. Artikelen van Romy worden ook daadwerkelijk gelezen en bereiken je doelgroep.
Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Start a trial subscription and get 7 days free access to all media kits. This gives you insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Placing campaigns is not covered by the subscription. Would you rather spar with us about the possibilities of LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service