MediaKit | Influencer

Yara Mairin

Yara Mairin

8 reviews

10k - 50k

Zoals zichtbaar op mijn Instagram ben ik zo vaak als het leven het toelaat op pad en aan het creëren. Verder probeer ik op mijn Instagram eerlijk te delen over de leuke & minder leuke aspecten van mijn leven. Ik hou van interieur, wandelingen in de natuur, reizen, haver-latte's, yoga en fotografie.

Collab
Successful LinkPizza collaborations: 14
yaramairin

Statistics for the biggest channel
Followers
671
Interactions
120
Engagement
119
yaramairin
Zoals zichtbaar op mijn Instagram ben ik zo vaak als het leven het toelaat op pad en aan het creëren. Verder probeer ik op mijn Instagram eerlijk te delen over de leuke en minder leuke aspecten van ons leven. Ook is (mentale) gezondheid een wederkerend thema op mijn pagina. Komend voorjaar ga ik samen met mijn verloofde verhuizen en voor het eerst ooit verbouwen, samenwerkingen in de interieur hoek zijn vanaf dit jaar dus ook een match. Het lijkt me heel leuk om samen een succesvolle campagne neer te zetten!
Collab
Followers
740
Interactions
407
Engagement
806
Posts
860
Verified
542

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Let's get started:
Collab
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up