Influencer MediaKit of Yara Mairin

Yara Mairin

Yara Mairin

13 reviews

10k - 50k

Zoals zichtbaar op mijn Instagram ben ik zo vaak als het leven het toelaat op pad en aan het creëren. Verder probeer ik op mijn Instagram eerlijk te delen over de leuke & minder leuke aspecten van mijn leven. Ik hou van interieur, wandelingen in de natuur, reizen, haver-latte's, yoga en fotografie.

Successful LinkPizza collaborations: 20
yaramairin

Statistics for the biggest channel
Followers
797
Interactions
849
Engagement
937
yaramairin
Zoals zichtbaar op mijn Instagram ben ik zo vaak als het leven het toelaat op pad en aan het creëren. Verder probeer ik op mijn Instagram eerlijk te delen over de leuke en minder leuke aspecten van ons leven. Ook is (mentale) gezondheid een wederkerend thema op mijn pagina. Komend voorjaar ga ik samen met mijn verloofde verhuizen en voor het eerst ooit verbouwen, samenwerkingen in de interieur hoek zijn vanaf dit jaar dus ook een match. Het lijkt me heel leuk om samen een succesvolle campagne neer te zetten!
Followers
589
Interactions
949
Engagement
953
Posts
804

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit
Contact

Ask your question directly to Yara Mairin

0/5000