Influencer media kit of Yara Mairin

Yara Mairin

Yara Mairin

16 reviews

10k - 50k

Zoals zichtbaar op mijn Instagram ben ik zo vaak als het leven het toelaat op pad en aan het creëren. Verder probeer ik op mijn Instagram eerlijk te delen over de leuke & minder leuke aspecten van mijn leven. Ik hou van interieur, wandelingen in de natuur, reizen, sport, yoga en fotografie.


Successful LinkPizza collaborations: 31
yaramairin

Statistics for the biggest channel
Followers
970
Interactions
116
Engagement
394
yaramairin
Zoals zichtbaar op mijn Instagram ben ik zo vaak als het leven het toelaat op pad en aan het creëren. Verder probeer ik op mijn Instagram eerlijk te delen over de leuke en minder leuke aspecten van ons leven. Ook is (mentale) gezondheid een wederkerend thema op mijn pagina. Komend voorjaar ga ik samen met mijn verloofde verhuizen en voor het eerst ooit verbouwen, samenwerkingen in de interieur hoek zijn vanaf dit jaar dus ook een match. Het lijkt me heel leuk om samen een succesvolle campagne neer te zetten!
Followers
474
Interactions
605
Engagement
20
Posts
665

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

ARTIS Zoomeravonden

Conversion
a year ago
Werken met Yara was een groot plezier. Yara werkt zeer professioneel. We zijn erg blij met de content die ze voor ons gerealiseerd heeft. Graag werken we nog een keer samen.

De F1 Maatschappij - het nieuwste boek

Conversion
a year ago
heel professioneel

TransIP - Cloudopslag voor maar 1 euro

Conversion
a year ago
Snel, vriendelijk, denkt mee en levert goed werk!
Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Start a trial subscription and get 7 days free access to all media kits. This gives you insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Placing campaigns is not covered by the subscription. Would you rather spar with us about the possibilities of LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service